Beste vriendin van mijn vriend laat hem niet met rust

Hoi ik ben 42 jaar en sinds 8 mnd een relatie met een super lieve man.
Voordat ik hem leerde kennen was hij jaren vrijgezel en zijn bff heeft altijd alles voor hem gedaan.
Ze liep der benen voor hem onder der kont vandaan.
Ze is al die jaren al stapel gek op hem
hij heeft haar meerdere malen gezegd geen relatie met haar te willen.
Ze is continu aan het stoken tussen ons.
Ik heb geprobeert hem met zijn neus op de feiten te drukken door te zeggen dat ze nog steeds achter hem aan zit en jaloers is dat ik in zijn leven ben en dat ze twgen mij zegt dat zij ooit samen komt met hem.
Alleen hij ziet het niet, op 1 of andere manier heeft hij als het om haar gaat oogkleppen voor en ziet het probleem niet.
wat moet ik hier mee????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • ijsco 23-02-2018 20:32
  Stiekem kleine verborgen camera ,geluidopnamd kopen via internet. Zo beelden en gesprekken opnemen hoe ze doet. Zeggen tegen je vriend dit is niet fair wat ik heb gedaan maar wel nodig om je oogkleppen te openen want blijkbaar besef je te weinig wat dit bij mij als persoon doet. Geef de beeldmaterialen of geluidsopnames. Zeg "ik wil met jou verder maar zij maakt mij ziels ongelukkig etc etc" Laat het dan rusten en je vriend komt vast wel met verhaal en oplossing. Gaat hij haar verdedigen zeg dan "ga je haar ook nog eens verdedigen? Met wie heb je in godsnaam een relatie en anders stel ik je de keus "zij de deur uit of ik"
 • tjah 24-02-2018 17:54
  in welk opzicht zit zij te stoken? gaat dat via hem? Of is er ook sprake van confrontatie tussen jouw en zijn bff? Je kunt in principe niet voor hem de keus maken of hij wel of niet met haar omgaat, maar dat kun je wel voor jezelf. Ik zou hem zeggen dat je met haar geen moer te maken meer wil hebben, en dat zij jou een rotgevoel bezorgt. en dat zal hij moeten respecteren, aan hem uiteindelijk de keus of hij stopt met contact met haar. maar als hij dol op je is, en de situatie is onhoudbaar, zal hij een keuze moeten maken, en dat mag jij best van hem vragen. Als ze jullie lastig valt, zal hij duidelijk tegen haar moeten zijn, dat ze je met rust moet laten, het is tenslotte een vriendin van hem, dus hij lost het gedonder ook maar zelf op. Hij laat het zelf toe, dat zij jullie relatie stress bezorgt, dus uiteindelijk ligt de oplossing bij je vriend, Succes!
 • sylvana 26-02-2018 12:39
  Hoi Tjah, Het is zo als ze op visite is bij ons dan loopt ze der benen voor hem onder der kont vandaan . was er nog meer visite vloog zij naar de keuken ( dat heb ik er nu wel redelijk uit dat ze dat doet) mijn vriend is jaren vrijgezel geweest en zij deed toen alles voor hem. verjaardagen regelen opruimen weet ik het allemaal. hij heeft haar meerdere malen duidelijk gemaakt niks meer dan vriendschap te willen, maar zij heeft een grote plaat voor der kop en is verder erg close met zijn 15 jarige dochter . die erg invloedbaar is. praten heb ik geprobeerd maar hij zegt dat ik me geen zorgen moet maken want er is verder niks dan alleen vriendschap. maar zij weet altijd alles en ik hoor het pas op het laatste moment of ik weet van niks wat er besproken wordt of als we ergens heen gaan terwijl zij 9 vd 10 x van alles op de hoogte is.
 • tjah 07-03-2018 11:26
  Beetje late reactie, Maar.. Waarom heeft zij nog steeds zoveel te zeggen in " jullie" thuis situatie? Jouw vriend zal nu grenzen moeten aangeven wat wel en niet gewenst is nu jij er bent, als hij dat niet doet, zal ze doorgaan over jouw grenzen heen te banjeren. De situatie is tenslotte veranderd, en zij hoort jouw aanwezigheid te respecteren. Zij zal een stap terug moeten zetten. Het gaat niet eens perse om haar gevoelens voor hem, het gaat erom dat zij veel te veel ruimte in neemt in jullie relatie en huis. Dat moet stoppen. En jouw vriend moet stoppen haar toe te laten in jullie relatie, en dat hij jullie privacy moet respecteren, zijn vriendin heeft niets met jullie relatie te maken, het gaat haar geen moer aan. Ik zou hem dat zeggen, en je mag echt wel op je strepen gaan staan, hij hoort voor jou op te komen, zeker als jouw wensen en behoeften redelijk zijn, en dat zijn ze ook, als ik dat zo lees..waarvoor heb je anders een relatie? Nogmaals veel succes!
 • sylvana 08-03-2018 08:40
  We hebben er al vaker over gepraat, Heb het idee dat het van zijn kant minder wordt maar zij blijft door gaan. nou is hij binnenkort jarig en ik ben zijn verjaardag aan het organiseren. nu is zij beledigd dat ze niet is uitgenodigd. en heb ik gehoord dat zij een feestje met hem samen heeft geregeld. dit tegen hem vertelt. nu wil hij met haar gaan praten. heb gezegd dat zou fijn zijn maar niet zonder mij want ze pakt hem zo weer in dat laat ik niet gebeuren en daar ben ik nu wel klaar mee.
 • Miss 27-03-2018 10:59
  Lieve sylvana Je vriend moet een ruggengraat gaan kweken. Dit soort vrouwen moet je nog duidelijker dan duidelijk tegen zijn! En jij moet je niet zo laten kennen in het spelletje dat ze speelt, maar meespelen, dat is de beste tactiek die je kunt aannemen! Dat je haar niet hebt uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje vind ik bv nogal kinderachtig van je, je had haar juist uit moeten nodigen, laten zien dat je boven haar staat!
 • Bull 25-04-2018 06:34
  Gewoon nergens op reageren. Wens haar veel succes.
 • guanita 14-10-2018 07:02
  De vriendin is niet het probleem maar je vriend lijkt me. Hij komt niet voor zichzelf en jou op. Als hij dit niet leert blijft dit patroon zich herhalen.