Buren betrapt

Hopelijk zitten hier op het forum ook nog serieuze mensen want ben echt op zoek naar advies.
Ik heb mijn twee buurmannen samen betrapt.Ze waren samen erg intiem bezig en waren zo druk met elkaar bezig dat ze het gelukkig niet door hadden dat ik ze heb gezien.
Ik baal er zo van dat ik het heb gezien want de ene is de man van mijn buurvrouw. De buurvrouw is tevens mijn beste vriendin.
Als ik er wat van zeg dan ben ik bang dat ik hun gezinsleven overhoop gooi. Maar nu loop ik met een knoop in mijn maag en als ik haar zie dan denk ik steeds aan wat ik heb gezien. Als mijn vriendin mijn man had betrapt dan had ik het niet correct gevonden als ze dit voor mij had gezwegen.Wat moet ik nu doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 26-11-2022 15:40
    Jij moet normaal doen, ik weet dat het hier volstroomt met gekkies; je past er prima tussen. Bemoei je met je eigen zaken, wat heb jij met je buren te maken? Eigenlijk vraag je hier om toestemming (als het al waar is, het is weer zo'n ranzig probleempje) om je met andermans zaken te bemoeien en problemen te veroorzaken. Of niet.. mss weet je 'vriendin' dat haar man bi is en vind ze het prima als hij af en toe met een man vrijt. Probeer het uit, gewoon vertellen en een andere woning zoeken; denk niet dat je nog erg in de smaak valt bij je buren daarna.
  • Jeannie 01-12-2022 10:28
    Ben je niet bekend met die aapjes? Je weet wel, die van horen, zien en ZWIJGEN! Hou je erbuiten! Alsjeblieft zeg, doe jezelf, de buurman, de buurvrouw, je eigenman, de rest van de buurt en de familie van je buren een lol en vergeet wat je gezien hebt. Op de eerste plaats omdat het je geen klap aangaat. Op de tweede plaats omdat je buurvrouw je het echt niet in dank gaat afnemen (om van de buurman nog maar te zwijgen) en op de derde plaats omdat het in de buurt al snel zal rondgaan dat je echt niet te vertrouwen bent. Krijg je mooi de reputatie van roddeltante. Echt, doe het niet. Bijt op je tong als het moet, maar houd je mond tegen je buurvrouw of eender wie in de wijk. Niemand heeft er baat bij dat dit door jouw toedoen op straat komt te liggen.