Buren

Nog maar net wonend in een nieuw huis, bijna niet thuis geweest omdat mijn kleine en ik veel in het ziekenhuis heeft gelegen en de momenten dat wij thuis waren, was ik bezig met de zorg voor hem. Want Hij is van een gezond kende naar een hele zorgbehoefend kindje. Mijn Lieve Manneke heb ik moeten laten gaan Hij was te ziek. Zijn lijfje was op. Familie heeft besloten zijn laten gaan alleen en klein te houden. We wilden bij hem zijn en de wereld om ons heen bestond niet. Op de dag van crematie namen mijn buren geven bloemen aan, ze waren boos op mij. Ik was kapot van verdriet om het verlies van mijn kindje en nu extra omdat mijn buren boos zijn. Ik ben naar ze toe gegaan en door een kiertje van de deur werd mij gezegd wij zijn geven snotneuzen en ga maar es nadenken over wat je gedaan hebt……IK HEB MIJN KIND CENTRAAL GEZET IS DAT ZO CRIMINEEL????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Doos 01-09-2016 05:57
    Aller eerst sterkte. Wat naar. Wisten je buren dit? Zo ja vind ik ze heel aso. Laat ze dan linkse liggen. Misschien nog een rouw kaart Door de brievenbus bus doen. Jij hebt niets fout gedaan.
  • Eagle 01-09-2016 11:53
    Je buren zijn totaal onbelangrijk en hun boosheid is niet relevant. Jij hebt een onbeschrijfelijk verlies te verwerken en daar kun je geen andere problemen bij hebben. Dus laat ze maar lekker hun gang gaan en zet het uit je hoofd. Richt je op de mensen die er nu wél voor je zijn. Ik wens je nog heel veel sterkte de komende zware tijd. Dikke knuffel van Eagle!