Buurtfeest

Elk jaar een buurtfeest waar je niet voor uitgenodigd wordt. De kinderen gaan natuurlijk bij de rest van de buurtkinderen kijken, maar op een gegeven moment halen we ze maar zwaar ongemakkelijk op… kinderen groot verdriet want ook zij willen een feestje, het breekt mijn

Als er nou wat voorgevallen was…
Misschien toch maar eens een nieuwe buurt opzoeken?
Het wordt gevoelsmatig zo wel steeds ongemakkelijker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Simone 22-08-2021 07:25
  Ik begrijp dat jullie als enige niet worden uitgenodigd voor de buurtfeest? Wie weet wordt gewoon niemand uitgenodigd en is het gewoon zo wie zin heeft komt? Bij ons in de buurt is de buurtfeest altijd al jaren op 08-08. Elk jaar standaard op het speelveldje. Nieuwkomers en anderen krijgen geen uitnodiging. Iedereen weet dat het dan is en tja sommigen zijn op vakantie en weer anderen zie je thuis en komen niet. Geeft niet dat is gewoon vrij. Vraag eens aan de buurvrouw of iemand anders hoe het zit. Vraag aan de organisatoren of ze het een probleem.vinden als.jullie kinderen erbij lopen aangezien jullie niet zijn uitgenodigd.
 • Beverly 22-08-2021 08:57
  Dat is wel een hele summiere uitleg. Heb je echt geen idee wat er aan de hand kan zijn? Heb je je ooit gemengd in een ruzie? Iets ondoordachts gezegd over één van je buren wat is uitgelekt? Wat let je om het een keer te vragen, als je het niet weet? Daar is wel wat lef voor nodig, maar misschien is de lucht nog te klaren als je begrijpt waar het fout is gegaan. En als dat nog steeds niks oplevert, dan heb je het in ieder geval geprobeerd en meer kan een mens niet doen, toch?
 • Karin 22-08-2021 11:39
  Hier is ook ieder jaar een buurtfeest of braderie waar je niet voor uitgenodigt wordt, wie zin heeft gaat, anders ook goed. Hoelang woon je er al en weet je zeker dat mensen persoonlijk worden uitgenodigd? Ik zou het ook gewoon eens vragen aan iemand die er geweest is. Het lijkt -maar dat gok ik ook maar- dat je je er niet thuis voelt, je kinderen zijn toch ook welkom op het feest? Wie weet jij ook en haal je je in je hoofd dat je niet welkom bent, dat zou jammer zijn! Juist een goede manier om je buurtgenoten wat beter te leren kennen zo'n feest of braderie, daar doen mensen het toch voor? Succes!
 • DDijkema 15-09-2023 10:36
  Ik woon in Rotterdam zuid ook hier hoor ik regel matig dat bewoners . Niet welkom zijn in een naast gelegen straat ??? Terwijl het openbaren ruimte is ik zelf dacht altijd dat je niemand mag weigeren . . Want je moet er toch door heen kunnen ?? Met welke reden dan ook .