Buurvrouw

Ik moet gewoon even mijn verhaal kwijt…. Ik heb een buurvrouw, op zich best een aardige vrouw, behalve dat ze zo kan zeuren en verwacht dat iedereen rekening met haar houd.

Zo klaagde ze over mijn buren dat ze eten koken, waardoor zij last van de geur heeft en daardoor geen gekookt eten meer lust…

Ze is hele nachten wakker, waardoor ze tot het begin van de middag slaapt en nu klaagt ze wanneer ik smorgens onder het genot van een sigaretje op het balkon aan de telefoon zit. Of wanneer mijn hond blaft naar een langslopende hond (wattie overigens niet mag). Ik vindt dit heel vervelend want waarom moeten anderen rekening houden met haar omgedraaide levensritme? Ondertussen loopt ze de hele dag duiven te voeren die bij iedereen het balkon onderschijten, en de auto’s.

Het begint me een beetje te storen. Ik weet heus wel dat ik soms waarschijnlijk met iets teveel volume praat, wat ik echter niet bewust doe, maar kom op zeg, ik mag toch zeker wel telefoneren op mijn eigen balkon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 04-10-2021 13:27
    Als je iets weet doe je het niet onbewust. Niet meer gaan zitten tetteren op het balkon met je peukie. Gewoon normaal praten zal niemand erg vinden. Bemoei je niet zo met je buren en zorg dat je hond geen overlast veroorzaakt, ik heb ook een hond en niemand heeft er last van. Trouwens als ze de halve dag slaapt hoe kan ze dan de hele dag de duiven voeren? Zet een bordje 'verboden voor duiven' op je balkon. Snappen ze wel, beetje in oplossingen denken hoor!!
  • Marije 14-10-2021 19:41
    Ik vind mensen die in hun tuin of op het balkon bellen erg asociaal
  • Beverly 23-10-2021 00:27
    Zo te zien is mijn eerdere reactie weggehaald, dus nog maareen keer. 1. Kooklucht. Niet mee bemoeien; is jouw zaak niet. 2. Bellen op balkon. Is irritant, zeker als je wéét dat je harder praat dan nodig. Niet doen. Niet 's morgens, niet 's middags, niet 's avonds. Gewoon niet. Bellen is privé. 3. Hond. Als hij niet mag blaffen en hij doet het toch? Ingrijpen. Jij bent zijn baas en hij hoort geen overlast te veroorzaken. Niet 's morgens, niet 's middags, niet 's avonds. Gewoon niet. 4. Waarom moeten anderen (en daarmee bedoel ik jou ook) rekening houden met haar? Omdat je haar buurvrouw bent en ik jouw gedrag behoorlijk aso vind.