Corona buikje sexy

Hallo,

Ik ben Katrien en ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend. Door de corona crisis wij noodgedwongen veel thuis. (wij werken beiden in de evenement business en die ligt zo goed als plat). Zowel mijn vriend als ik eten graag bourgondisch en nu we daar meer tijd voor hebben heeft zich dat ook lichamelijk geuit. Ik ben van 60 kg (begin februari) naar 72 kg gegaan. Ik ben 1m67. Misschien voor veel mensen heel bizar maar ik vind het erg prettig en voel me sexy. Ik overweeg om nog meer aan te komen. Zijn er nog mensen met dit soort gevoel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 24-07-2020 10:35
  Dus jij verwacht dat iemand het hier toe gaat juichen dat jij in Jabba the Hutt wil veranderen? Gaat denk ik niet gebeuren. Doe wat je niet laten kunt, als je op je 24e nog niet wijzer bent, dan kan niemand je helpen. Neem je dan wel de gezondheidsrisico's voor eigen rekening?
 • Loes 24-07-2020 17:26
  Ja het gevoel ken ik en als toen al dikke snoepert ging ik juist lekkere dingen nemen en wat was ik trots dat ik eindelijk mij meer vrouwelijk ging voelen. Trots werd ik van eindelijke de rondingen en buikje en eindelijk werden mijn borsten iets groter. Mijn trots werd ook bevestigd door een scout en werd ik fotomodel. Natuurlijk had ik nog zo mijn onzekerheden. Terwijl andere modellen gefixeerd bezig waren met wat ze aten genoot ik gewoon van de chips en lekkers. Al gauw kon ik voor een fotoshoot niet meer in een trouwjurk. Ze moesten mij er echt in proppen en de rits achter kon niet dicht maar dat kwam gelukkig niet op de foto. Al gauw kon ik niet meer in de kleding en kreeg ik amper opdrachten en was ik dat wereldje ook zat. Ondertussen leefde ik mijn leefstijl verder en werd ik dikker en dikker. Al zo'n 15 jaar ben ik bezig met dieten etc en walg ik van mijn lichaam. IK BEN NU VEEL TE ZWAAR
 • Lexi 11-08-2020 20:12
  Hallo Katrien, ik ben zelf in deze coronacrisis ook aardig wat kilootjes aangekomen. Ik heb hier zelf ook geen problemen mee, maar persoonlijk wil ik niet verder aankomen ook in verband met mijn gezondheid. Ik vind dat je moet doen wat je zelf wilt. Als jij zo gelukkig bent en het ook niet erg vindt om nog meer aan te komen, dan ben jij degene die die beslissing maak. Wat ik je wel wil meegeven is let op je gezondheid. Leven met een maatje meer is prima, maar breng jezelf niet in gevaar! Groetjes Lexi.
 • Erik 14-08-2020 10:41
  Lieve Katrien, Wees zoals je wilt zijn. Voel je je sexy met een maatje meer? Ga er voor! Een volle vrouw is erg mooi en sexy!