Dagelijks de gedachte om zelfmoord te plegen tot concrete plannen

Als sinds ik klein was denk ik aan zelfmoord, ik heb intussen verschillende pogingen achter de rug, met de laatste die op het nippertje waren. Hier in België is er ook niet echt preventie. Mijn laatste poging was met insuline, ik had zo gehoopt dat deze gelukt was. Ze hebben me dan wel gecolloceerd, maar ik zit te broeden op een nieuw plan hoe kan ik hier niet vertellen. Maar dat het zal gebeuren is een feit. Of ze me nu gedwongen opnemen of niet. Ik wil gewoon niet verder. Niet verder met mijn leven. Heel wat trauma’s die ik maar niet verwerkt krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • jolanda 12-07-2020 12:19
    Wat onvoorstelbaar triest...bel 113 of neem contact op met een levenseindekliniek. Als er echt geen andere weg voor je lijkt te zijn, dan maar op een humane en niet zo eenzame manier ... Heel veel sterkte..
  • Bloemetje 13-07-2020 19:33
    Ja wat moet ik hier nou op zeggen? Ik weet dat suïcidale mensen zoals jij het uiteindelijk wél zal lukken om het leven te beeïndigen als er geen andere oplossing meer is...maar alsjeblieft....denk ná voor zover je kunt!!! Sommigen springen voor de trein...denk eens aan de machinist en wat te denken van de hulptroepen die de zooi op kunnen ruimen...om van ophangen maar te zwijgen...lekker voor diegene die jouw vindt! Om over trauma's gesproken! Heb jij daar wel eens over nagedacht? Sommige mensen die niets meer kunnen door een dwarslaesie...zouden graag hun lijf met die van jou willen ruilen of ernstig zieke mensen...die ozo graag nog van het leven willen genieten maar dit niet meer kunnen...ik weet het...jij bent geestelijk ziek..en wilt niet meer leven...snap ik...maar ALSJEBLIEFT...ZOEK HULP! Het is nog niet te laat...kijk eens om je heen...en als je echt...maar dan ook echt niet meer wil leven...beeïndig het dan op een waardige manier!
  • Beverly 17-07-2020 09:15
    En ik wou dat ik een euro kreeg voor ieder vaag zelfmoordberichtje op dit forum. Hoefde ik nooit meer te werken.