De liefde van mijn leven of toch niet meer ?

Mijn vriend en ik hadden een relatie achter de rug van 5 jaar toen hij besloot om met de relatie te stoppen, echter 2 dagen later had hij iemand anders zwanger gemaakt… (het voelde als verraad, mijn vertrouwen is weg. Niet perse omdat zij zwanger was, maar omdat hij altijd heeft blijven volhouden dat hij mij nooit kwijt wou en dan uit het niets 1 dag later zegt hij dat het gedaan is tussen ons) 6 Jaar later hebben ze ondertussen een huis gekocht, zijn ze getrouwd en ze hebben samen 2 kinderen. (met de vrouw die hij toen zwanger had gemaakt) MAAR 6 jaar later neemt hij terug contact op met mij en vertelt hij dat hij gaat scheiden van haar en dat hij altijd meer van mij gehouden heeft. Dat hij er zoveel spijt van heeft, als hij de tijd kon terug draaien deed hij dat … Ik geloofde hem omdat we volgens mijn gevoel een speciale connectie hadden wat met niemand anders kon. Nu zijn we ondertussen 1,5 jaar terug samen. Hij is totaal verandert, ik herken hem niet meer. Ik kan niks goed doen, als ik verdrietig ben laat hij mij gewoon wenen, waardoor ik het gevoel krijg dat hij niks om mij geeft. Nu wonen we samen en hebben een gezamelijke rekening. Hij had schulden, ik heb spaargeld. Zijn schulden worden afbetaald met de gezamelijke rekening. Hij wilt graag dat ik zijn schulden af betaald met mijn spaargeld en dat hij mij terug betaald. In mijn vorige relatie was ik al mijn spaargeld kwijt geraakt. (mijn ex heeft nog alles) Mijn spaargeld is bedoeld om een huis te kopen dus ik wil het ook totaal aan niks anders uit geven en hou het dus voor mij apart, want ik vrees ervoor moest ik het op de gezamelijke zetten dat hij het uitgeeft aan allerlei onnodige dingen. Hij blijft door gaan over mijn spaargeld (dat het hem kwetst dat ik hem niet vertouw en hij wel alles gezamenlijk doet..) oké, hij verdiend meer, maar hij heeft ook twee kinderen en zijn schulden. Ik voel ook echt goed aan dat hij en zijn kinderen zich meer mag permitteren omdat hij meer verdiend. Ik wil sparen voor een huis, dus probeer zuinig te zijn en toch is het geld elke maand op. Sinds dat wij samenwonen ondertussen 7 maanden heb ik niks meer voor mezelf gekocht en hij ook niet voor mij. Voor hem en zijn kinderen koopt hij maar. Ik heb het gevoel dat ik mezelf achteruit duw en waarvoor? Ik werk toch ook even hard? Ik snap zijn kant, hij is ook alles kwijt geraakt; zijn huis waar hij zo hard voor gewerkt heeft. Dus van 1 kant snap ik hem wel. Dat hij nu ook schrik heeft om weer alles kwijt te geraken, maar ik ben bang dat hij me weer in de steek gaat laten en dan heb ik niks meer. Ik wou samen graag 1 kind, hij ging daarmee in op. Maar nu we samen wonen is het te klein..? Ik ben 29 jaar, dus om er pas aan te beginnen na 4-5 jaar zit er niet meer in.. Hierdoor vertrouw ik hem ook minder, eerst wilt hij dat wel, nu niet meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 28-05-2020 04:55
  nou lekkere speciale connectie dan, zoek dat dan maar bij iemand anders, duidelijk toch?
 • Karin 28-05-2020 23:17
  Kan je verhaal niet goed volgen, hij wil je spaargeld dat je niet hebt want je ex (wie is dat dan?) heeft het, geeft wel veel geld uit, zoiets. Eén ding is heel duidelijk: slik de pil, 2x daags desnoods zorg dat je niet zwanger raakt. Een kind kiest niet voor het leven en in zo'n puinhoop geboren te worden met een vader die helemaal niet nóg een kind wil. Zonder dat je geld hebt om voor een kind te zorgen: niet doen. Ik zou sowieso maken dat je wegkomt, wat heb je aan die man? Of woont hij nu -lekker makkelijk- gratis bij jou? Gooi hem eruit en zeg maar dat hij contact op kan nemen als hij zijn zaakjes op orde heeft. Een huis, geen schulden, zaken op orde en minstens 10.000.- op een spaarrekening. Denk aan jezelf en geen kinderen meer kunnen krijgen na je 30e is natuurlijk onzin. Succes!
 • Wicky 30-05-2020 13:45
  Die ware van jou lacht zich kapot dat hij jou zo erg kan gebruiken dat jij je eigen ondergang niet eens ziet gebeuren. Heb jij zo weinig zelfrespect dat je dit laat toelaat in je leven? Hij gebruikt jou en niet zo zuinig ook! Gooi hem eruit en laat hem nooit meer binnen. Hij is niet de ware, hij is een manipulerende smeerlap die zelf 100% verantwoordelijk is voor de rotzooi die hij gecreëerd heeft. Ga jij in deze toestand nog een kind van hem willen, ben jij geen haar beter dan hem! Dat je er uberhaupt aan durft te denken om een kind in deze labiele shit op de wereld te zetten. Schaam je!
 • SPEAKNOW 31-05-2020 17:07
  '@KARIN @WICKY Ik ben inderdaad bij mijn ex al mijn spaargeld kwijt geraakt, nu ik terug opnieuw spaargeld heb komt mijn huidige vriend in het plaatje. Die er maar over blijft doorgaan om met mijn spaargeld zijn schulden af te betalen en dan betaald hij mij dan maandelijks terug.. En dat is ook totaal niet wat ik wil, ik wil een kind omdat we daar samen voor kiezen, maar daarvoor moet de relatie eerst goed gaan. Ik vroeg me gewoon af of het de moeite was om hieraan te werken en afwachten, maar ik heb inderdaad schrik dat we dan nooit een kind zullen hebben, gewoon vanwege de situatie. Dus is het misschien beter om er een einde aan te maken en hopelijk kom ik dan iemand tegen die mij wel respecteerd ?
 • Karin 01-06-2020 04:36
  Als hij jou maandelijks wil terugbetalen kan hij ook een regeling treffen en maandelijks zijn schulden aan zijn schuldeiser(s) afbetalen of mis ik iets? Je wordt gebruikt, alweer. En nee, met zo'n uitvreter moet je geen kind krijgen, nu niet, nooit niet. Weg met die creep; hij weet dat je makkelijk te besodemieteren bent en je geld af laat pakken. Is een ander ook al gelukt, die heeft niks terugbetaald, dát wil hij ook wel. Hoe kom je aan dat spaargeld trouwens? Je maakt mij niet wijs dat je bakken geld verdient. Nogmaals: een kind heeft RECHT op een normaal leven met normale ouders. En dat zijn jullie niet, geen kinderen krijgen dus. En wie weet kom je ooit een normale vent tegen als je die loosers eruittrapt, waarom neem je genoegen met zulke mislukte exemplaren? Dat vraag ik me echt af. Eerst maar eens zelfrespect kweken, dan pas kan een ander je respecteren.
 • Speak Now 09-06-2020 15:56
  '@KARIN Zo denk ik ook. Daarom heb ik schrik als ik zijn schuld afbetaald dat hij zegt "Doeiii" En waarom ik er genoege mee neem? Goeie vraag. Te goed gelovig zeker? Hij was zo niet. Hij maakte zich vroeger altijd zorgen om mij en hij was er wanneer ik hem nodig had. Dus ik hoopte dat die persoon nog ergens in hem zat.. En het fijn dat ik geen goede voorbeeld ouders heb gehad, dat kan er ook wel mee te maken hebben. Dat heb ik wel van mijn ouders geleerd, dat ik mijn kinderen dat nooit zou willen aandoen, daarom dat ik er nog geen heb. Alles moet eerst juist zijn. Ik verdien niet slecht en ik huurde iets, maar was niet extreem duur dus ik hield altijd een mooi budget over en als ik mijn vakantiegeld en eindejaars premie kreeg dat aan de kant zetten.
 • Loes 11-06-2020 11:25
  Laat je je toch niet zo gebruiken. Je bent toch nu zelfstandig genoeg?
 • Zixin 27-04-2022 02:37
  Bedankt koningin Zazi voor de liefde en hulp die je mij en mijn familie hebt laten zien. Je bent inderdaad een moeder en ik ben je eeuwig dankbaar. Dit getuigenis is een van de beloften die ik je heb gedaan en ik hoop dat je het zult zien. LEES DIT. Mijn vrouw is mijn leven. Ik hou van haar met alles wat ik heb. Ik gaf haar alles wat ik kon geven en liet haar zien hoeveel ik echt om haar geef. ze was ook erg goed voor mij en onze kinderen. in feite zal ik ons ​​huwelijk omschrijven als een perfect huwelijk, maar alles veranderde in oktober 2021. ze werd onverschillig voor mij en onze zoon. Ik vroeg haar afzonderlijk wat er aan de hand was, maar ze zei niets. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze verliet mij en onze zoon uiteindelijk in januari 2022. Ik werd bijna gek, onze zoon verloor zichzelf. Dit was een zeer verschrikkelijke tijd voor mij. snel vooruit naar vorige week, vertelde ik een collega in mijn kantoor over mijn probleem en hij vertelde me over koningin Zazi, dat zij zijn vriend heeft geholpen en zijn huwelijk in het verleden heeft gered. ik geloof echt niet in spirituele dingen, maar ik besloot haar een proef te geven. Koningin Zazi vertelde me de oorzaak van het probleem en kon binnen enkele dagen een oplossing krijgen. Jongens, mijn vrouw is weer thuis bij mij en onze familie is herenigd. Een paar dagen geleden kwam de dame die het probleem veroorzaakte naar ons toe om haar slechte daden te bekennen en om vergeving te smeken. Ik en mijn vrouw zijn je moeder Zazi eeuwig dankbaar. Hier is haar e-mail: queenzazi1000@gmail.com Help alsjeblieft jongens om dit te delen totdat het bij Queen Zazi aankomt en misschien help je ook een vriend daarbuiten, net zoals mijn collega deed voor mij.