Degene die klopt

ik ging met mijn broer bij een vriend van hem slapen. het was 2 over 3 toen er geklopt werd op de voordeur, ik deed een shirt over mijn pyjama en het kinkt mischien raar maar toen ik de deur open deed zag ik niemand! ik dacht dat ik het mij verbeelde en ging terug naar bed maar, 3 minuten later werd er weer geklopt ik sliep op zolder en ik rende de twee trappen af om de voordeur open te trekken er was weer niemand. toen heb ik besloten gewoon te blijven liggen in mijn bed toen werd er op mijn dakraam geklopt ik keek naar het raam en ik zag een wit gezicht met pikzwarte ogen! ik schrok me rot en rende naar mijn broer’s kamer in het huis. toen hij ging kijken was er niemand. hij zei dat ik het me gewoon verbeeld had en dat we morgen naar de dokter gingen. en dat was wel nodig ook want de volgende morgen werd ik
wakker met krassen en een wond in de vorm van een oog. er lag een briefje naast mijn bed met het opschrift ,,Ga weg” ik had daarna een enorme paniek aanval en werd pas wakker in het ziekenhuis aan een infuus, mijn broer zat naast me. na zestien uur mocht ik weer naar huis eenmaal aan gekomen thuis ging ik slapen mijn wonden waren gehecht en ik had parasetemolletjes geslikt voor de pijn. toen ik om 12 uur s’nachts weer geklop ik hoorde de vriend van mijn broer rende uit zijn kamer pakte een mes uit de keuken en trok de deur open er stond een zwart gestalte voor de deur! toen werd het ijselijk stil mijn broer ging stapte ook uit zijn bed en pakte zijn zakmes uit zijn tas! ik pakte een hakmes uit de keuken en ging met mijn broer kijken waarom het zo stil was. we zagen de gestalte vertrekken en mijn broer’s vriend lag bewusteloos op de drempel we pakte hem op en belde 112 voor een ambulance hij had 3 snijwonden in zijn zij en hij lag in een kleine plas bloed uiteindelijk heeft hij het wel gehaald maar hij kan niet meer lopen. wie of wat deze entiteit was heb ik nooit geweten. tot gistermiddag toen lag er een briefje op de deurmat van het huis van mijn ouders met het opschrift ,, Je hebt geluk gehad” alleen ik durf geen verhaal te halen bij mijn broer’s vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Elise 19-03-2019 08:53
    Ehhhh oké.... Het leest heel irritant je gebruikt geen leestekens. Maar, punt 1, je bent in het ziekenhuis geweest, wat je beschrijft, wat zeiden de artsen daar? Zijn er foto's gemaakt van je wonden? Punt 2, dat briefje met ga weg.. Dat heb je toch wel bewaard lijkt mij. Net zoals het briefje bij je ouders. En waarom heb je geen aangifte bij de politie gedaan? Het kan dat er 'iets' slechts is. Maar het kan ook zijn dat je het in je hoofd erger maakt dan het is. Of dit os gewoon een verzonnen verhaal. Ik vindt het nl erg 'apart'.
  • Anna 26-03-2019 22:18
    In mijn vorige reactie ( die verwijderd is ) schreef ik dat dit een kulverhaal is. Ook al is die reactie verwijderd , het is nog steeds slap gezwets , geschreven door iemand die zich verveelt. Let wel : dit is puur mijn mening.