Dit forum

Het wordt volgens mij de hoogste tijd dat dit forum verdwijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 07-03-2021 18:36
    Verdwijnen hoeft het van mij niet, maar het zou al een hoop schelen als mensen zich moesten registreren en inloggen onder een vaste gebruikersnaam, zoals bij andere forums.
  • Karin 09-03-2021 18:40
    Helemaal eens met Beverly, het zou goed zijn als je in moet loggen en een ban kan krijgen als je rare flauwekul post. Wat forumregels kunnen ook geen kwaad, zoals geen grof taalgebruik, geen gescheld. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ook niet altijd netjes blijf bij al die onzinverhalen geschreven door dezelfde persoon. Of personen, mw. .... tussen elke paar woorden: long time no see, ziek geweest of ging het juist even goed met je?
  • miami 10-03-2021 15:14
    het is jammer dat dit forum, waar ik echt veel plezier aan beleefd heb, zo wordt verpest door figuren die denken dat ze leuk zijn. Verzonnen verhalen of zelfs namens iemand een reactie plaatsen. Het is eigenlijk begonnen toen iemand(wel lang geleden)zei dat Mijn Geheim alles verzon. Toen is de terreur begonnen. Wat mis toch echt bepaalde deelnemers die regelmatig een reactie plaatsten. Vooral verhalen over zelfmoord, echt, voor mensen die elf zo in de knoop zitten is dit gewoon niet leuk. Die persoon met die verzonnen verhaaltjes is gewoon compleet gestoord. Ik zou het jammer vinden als dit forum verdwijnt(want dan heeft die gestoorde gewonnen en gaat dan weer naar een ander forum). Wat Karin voorstelt(inloggen)is eigenlijk geen gek idee. En meer controle inderdaad vooral over taalgebruik.