dochter die alleen maar voor haar alcoholische moeder zorgt.

mijn moeder heeft een drank probleem.
mijn moeder drinkt elke avond. tot aan dronken aan toe.
ik ben nu 21 en kan er nu redelijke mee om gaan, want ik hou ook wel van een drankje. maar ik weet mijn grenzen, met dank aan mijn moeder.

op mijn 19e verjaardag is mijn moeder dronken tegen mij uitgevallen en heeft heel eerlijk gezegd dat ik haar grootste fout was. op dat moment, kon ik vrij weinig. door haar heb ik ook geleerd dat dronken mensen niet heel goed luisteren.
ik bel mijn vader.
Ik had toen al heel lang geen contant gehad met mijn biologische vader. ( de scheiding van mijn ouders, ik was toen zes en mijn moeder heeft mij toen wijs gemaakt dat ik fysiek mishandelt was door mijn vader)
vandaar dat ik geen contact heb gehad met mijn vader. op deze zelfde avond heb ik mijn vader gebeld en gevraagd of hij mij kon ophalen. bij mijn moeder thuis ging het niet meer en zij liet mij alleen maar slecht voelen. voelen als of ik de grootste fout was in haar leven. zij heeft mij psychisch helemaal kapot gemaakt vanaf mijn 10e levensjaar. sinds een jaar hebben mijn moeder en ik weer contact. heel oppervlakkig en kort.
mijn moeder zegt heel veel spijt te hebben gehad van wat zij allemaal heeft gezegd en gedaan. ik weet voor mezelf niet wat ik er mee aan moet.
ik wil mijn moeder terug maar niet zoals zij is geweest in het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Carmen 10-11-2019 13:28
    Hmm je bent nu 21 maar later 34 ? Ik volg jou al een ruime tijd jij verzint alles bij elkaar!zeker 40 verschillende namen geslachten leeftijden enz gebruik je ,ik weet zeker dat jij Johnnie bent en Ronnie enz je hebt verschillende gekke verhalen en leugens geplaatst de afgelopen paar jaar !!! Heb jij geen leven??? Hopeloos triest geval.
  • Tina 10-11-2019 17:53
    Inderdaad, je bent nu 21 en eventjes later 35 ? De reactie van Carmen is terecht . Klopt het wat zij zegt ? Namelijk dat je al 40 verhalen hebt geplaatst onder verschillende namen en leeftijden? Dan zijn alle verhalen hier verzonnen? Want 40 is verdomd veel ! Bedankt dan om onze tijd te verdoen !
  • Catharine 14-11-2019 19:19
    Van zo'n 'dochter' (???) zou je gaan drinken... als dit niet waar is ben je echt flink in de war. Ik heb verslaving te maken gehad, mijn kind en ik hebben daar vreselijk onder geleden. Iemand van een jaar of 21, 35 zou zich moeten schamen om zo'n verhaal te verzinnen. Verzoekje: verklaar je nader als je durft?!? Waarom klopt je leeftijd niet, daardoor ben je ws door de mand gevallen, ik ken je verder niet maar ben nu wel een gewaarschuwd mens. Mafketel-alert, trollen wonen op ieder forum..