dominante schoonzus

Hallo, ik heb een probleem met mijn schoonzus. Mijn schoonzus meent altijd nog even iets negatiefs of nog een steek onder de gordel moet te moeten geven over wat zij ergens of van mij iets vind . Ik heb haar hier al eens over aangesproken maar ben niet tegen haar opgewassen. Ik heb besloten om haar te mijden maar kom haar overal in vriendenkring en bij familie tegen. Ik weet niet meer wat ik hier mee moet. Ben zelf iemand die altijd anderen helpt en klaar sta als het nodig is, en helemaal niet tegen ruzie kan. Kan iemand mij raad geven.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • M. Meershoek 12-08-2017 10:18
  ...als het lukt, zou ik haar zo vriendelijk en positief mogelijk benaderen. En haar bv bedanken voor de 'tip' en dan weglopen of met een ander gaan praten. Niet haar energie en manier van doen overnemen iig. Succes ermee !!!
 • Ijsco 16-08-2017 18:03
  Helemaal met meershoek mee eens
 • nikky 17-08-2017 21:46
  het zal moeilijk zijn maar de opmerking als je niks leuks te zeggen hebt zeg dan helemaal maar niks helpt vaak wel . dat heb ik bij me schoonzus gedaan en na ja die laat het nu wel om op verjaardagen of zo een lullige opmerking te maken
 • M. Meershoek 19-08-2017 06:51
  Dank je wel ijsco :-)