Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Donatie

Ik heb geen fb of andere media dus probeer ik het op deze manier om mijn dochter te helpen.

https://www.doneerdoel.nl/actie/1485/dochter-en-kleindochter-helpen

Sorry dat ik het op deze manier doet.
Als iemand nog een tip heeft om deze link onder de aandacht te brengen hoor ik het graag.

Danielle (65) op 30 jun 2019
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Tina
  (57)
  30/06/2019
  21:22

  U vraagt gewoon geld zonder een woordje uitleg over het waarom . Ik kan u nu al voorspellen dat het op deze manier niet werkt . Integendeel .


 • Danielle
  (65)
  30/06/2019
  22:27

  Bedankt voor uw tip.


 • Anna
  (63)
  01/07/2019
  14:33

  😂😂 grapjas.


 • Jess
  (39)
  02/07/2019
  10:42

  Wauw… Sorry maar ik heb even gekeken via de link die je mee stuurde. Maar serieus? Om je dochter te verassen en eventueel op vakantie te laten gaan?? Wauw! Je schrijft zelf dat je een aow hebt, nou verassing, wij gezin van 4 hebben het ook niet breed!! Ik ben net mijn baan kwijt, wij gaan naar de voedselbank. Ik denk dat ik ook maar zoiets ga opzetten!!!! Gratis geld vragen voor leuke dingen… Ja wij hebben het niet ruim en de voedselbank je schaamt je kapot als je in die rij staat, maar toch, het is nu op dit moment even zo, maar zij dankbaat dat wij daar gebruik van mogen maken. en daar kan niemand anders iets aan veranderen alleen wij zelf. Wij zouden ook graag op vakantie gaan, maar dat gaat nu eenmaal niet, jammer, maar ook dat komt wel weer. Ik vindt het eigenlijk best erg omdat zo schaamteloos aan vreemden geld te gaan vragen om uw dochter en kleindochter op VAKANTIE oid te laten gaan.


 • Danielle
  (65)
  03/07/2019
  19:18

  Ik ben ook maar een oude vrouw en weet toch ook niet hoe de moderne wereld werkt. Ja vakantie? Maar wat is vakantie. Voor hun zou dat al een dagje pretpark zijn. Tuurlijk zijn er altijd ergere situatie’s. Ik heb haar situatie ook niet helemaal uitgelegd dat is natuurlijk ook zo. Ik had ook erbij moeten zetten voedselbank en prematuur kindje. En geen alimentatie voor het kindje. Helemaal geen contact met de vader .


 • miami
  (55)
  05/07/2019
  07:05

  het spijt me voor je dochter maar dit is niet de manier om geld in te zamelen voor een vakantie of wat dan ook. Zo kan je wel bezig blijven. Wij hadden het vroeger ook niet breed maar we hebben nooit gebedeld. Misschien kan je zelf voor je dochter sparen? Al is het maar een dagje uit?


 • Danielle
  (65)
  05/07/2019
  20:04

  Ik begrijp jullie reacties. Maar ik kan niets sparen van mijn wao. Ik vraag het ook niet specifiek aan jullie. Ik geloof dat er best wel mensen zijn die een kleine bijdrage kunnen missen en het iemand gewoon gunt. Zo ben ik zelf vrijwilliger bij mensen met een minima en daar komen ook mensen die mensen iets gunnen zodat ze even weg zijn en niet aan hun zorgen hoeven te denken. Maar goed ik begrijp jullie reacties en begrijp ook dat er ergere dingen zijn in het leven.


 • Danielle
  (65)
  10/07/2019
  21:44

  Bedankt familie Wittenstein voor de leuke fijne dag die jullie mijn dochter en kleindochter hebben gegeven. Ik geloofde al dat er mensen zijn die elkaar iets gunnen, maar dankzij jullie helemaal. Top. Bedankt nogmaals.