Dubbel gedrag van mijn vriendin?

Mijn vriendin en ik zijn nu 7 jaar samen en 2 kids. Alles gaat goed op, je raad het al , op het seksleven na. Na de 2de was er een stilte vanuit haar mede, door de bevalling. Dit duurde een half jaartje waarna ze weer volledig hersteld was. Echter, leek ze minder zin in seks te hebben. Ergens een half jaar geleden zei ze uit het niets tijdens een gesprek (wat dronken) ik wil wel eens dubbel penetratie met een toy erbij proberen. Met deze gedachte liep ze, na eigen zeggen, kennelijk al een paar jaar mee.

Dit terwijl we open zijn over seks en haar met regelmaat (zonder druk), gevraagd of zij bepaalde dingen fijn vindt of zou willen proberen Maar toen was altijd alles goed, al dus mijn vriendin. Echter, later die avond toen ze wat verder dronken was zei ze uit het niks tijdens een totaal ander gesprek, “Jij wil een trio, maar ik niet. Dus denk er maar goed over na of je het echt wil want van mij hoeft het niet perse. Wis echt letterlijk niet wat ik moest zeggen. Nog nooit heb ik een voorstel gedaan of gehint om iemand m/v er bij te nemen.

Tijdje later wilde ze ook andere standjes doen ineens die ze voorheen niet wou doen. Ze wilde meer oraal en ook anaal. Maar uiteindelijk dan toch weer niet, ligt niet aan jou zegt ze dan. En als ze ze dan dronken is wil ze weer wel proberen of doet ze bijna net of we dit al langer doen. Maar dan wil ik niet echt omdat ik dan twijfel of zij het wel echt wil ivm alcohol en eerdere reacties.

Dan duurt de seks weer te lang en dan kan seks weer niet lang genoeg duren. Ze trekt altijd sexy leniger aan maar doet voor de rest niks mee, niet verleiden of s”avonds samen intiem. Ja alle kleren uit en even snel. Ook speeltjes gekocht naar haar verzoek, maar die boeien haar ook niet meer.

De ene keer doet ze stoer over seks en de andere keer terug houden of afstotend zelfs? En met name als ze dronken is. Een tijdje terug waren we samen uit eten. Op de terugweg op de fiets belde de oppas die aangaf eerder weg te ivm thuis. Dus ging ik snel vooruit fietsen. Ik deed er 20 min over. Mn vriendin, licht aangeschoten kwam 45 later aan dan mij.(met als rede dat ze even iets moest drinken, aldus haar verklaring gelijk) Waarop bij thuiskomst ze zegt, ik had eigenlijk wel seks gewild in de bossen als verrassing voor jou. Ik dacht, echt? Dit wou ze namelijk nooit. Maar zo ook wilt ze steeds vaker seks voor het raam, of bij de trap ivm de voordeur, of als ze dronken is in de achtertuin. En ze draag weer steeds vaker extra korte rokjes. En de andere keren is ze heel preuts. En kort geleden toen ze wakker werd, zei ze ineens uit het niets “ik wil piemels zien” en wilde gelijk porno kijken en seks hebben. Iets wat voorheen ook niet gebeurde.

Ze drinkt trouwens niet elke dag!!! Soms en alleen in de avond voornamelijk naar een week werken. Functioneer gewoon, zeer sociaal,(te soms) werkt hard en doet alles voor de kids!!!! Ze lijkt zoekende te zijn maar het niet te willen delen. Aan de ene kant heeft ze het ideaal beeld naar buiten toe. Maar soms lijkt ze ook een kind van 18 in der gedrag. Het is allemaal zo wisselvallig, om gek van te worden. Ze lijken wel 2 verschillende mensen te zijn. En met regelmaat een blaas ontsteking.

Mis ik iets? Is het de overgang, ook al een paar keer gevraagd. Iemand ervaring of tips. Want praten werkt ook niet. Standaard antwoord, ligt niet aan jou , heb tijd nodig , hou van je bla bla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 06-08-2022 11:23
    Ik heb, gezien je ranzige details en je niet bepaald foutloze schrijfstijl, meer het vermoeden dat het niet je vriendin is (als je die al één hebt) die bezopen is.
  • wijsneus 07-08-2022 18:24
    Je klinkt en schrijft anders als een vééél te dikke puberjongen die zijn moeder de schuld geeft van zijn overgewicht, nogal eens van naam veranderd en een autocorrect op zijn telefoon die niet kan spellen. Of eigenlijk soms wel, soms niet. In 1 berichtje het zelfde schrijft maar ook: hetzelfde, netjes aan elkaar, Fantaseren is prima, het is alleen gebruikelijk dit in een dagboek te doen. Voor jezelf houden die fantasietjes. Mag jij alcohol van je moeder? Dan zou ik de kindertelefoon bellen en daar je beklag doen over alles wat mis is in je leven.. Bel wel bijtijds, het zal een lang gesprek worden vrees ik..