Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Dubbel probleem.

Hoi ik ben een 31jarige man.
Ik heb nu 2 jaar een relatie met een vrouw die iets ouder is dan ik.
Ze is 34 jaar en heeft een enorme kinderwens. Dit is vanaf het begin meteen ding geweest.
Ik weet oprecht niet of ik kinderen wil en als ik dat wel wil weet ik niet binnen hoeveel jaar.
Zij wil dit absoluut voor haar 35/36ste. Buiten dit grote levensverschil ding is de relatie goed.
We wonen ook een half jaar samen. Toen we elkaar leerde kennen via werk ging het niet meteen vanzelf. Het duurde even tot we elkaar leuk vonden. Als ik eerlijk ben heb ik in die afgelopen twee jaar altijd een stemmetje gehad met een twijfel, ik weet niet of dit komt door het kinderwens verhaal van hierboven of het het gewoon niet is. Maar anderzijds hebben we het fijn. Ze lijkt er op en mij en is mega zorgzaam. Een maand of 8 geleden kwam ik bij toeval een meisje tegen. We raakte aan de praat en ik zocht haar op via Facebook. Sindsdien hebben we dagelijks contact, dit loopt zo vanzelf. Na een paar maanden biechtte ik wel op dat ik in een relatie zat, het contact werd toen verbroken. Logisch en misschien ook beter zo. Maar nu een maand geleden kwam ik haar toevallig weer tegen op een hele andere plek. We raakte aan de praat, aten en dronken wat. We hebben zo 7uur gezeten, wat voelde voor ons als een uur. Ze zei dat ze het heel fijn vond, maar gaf wel eerlijk toe dat ze het niet vond kunnen ten opzichte van mijn vriendin. We namen afscheid ( niets gebeurd hoor) en sindsdien heb ik bewust ook maar geen contact opgenomen met haar. Ik heb het gevoel dat dit tweede meisje een gevolg is van mijn probleem met mijn vriendin. Ik heb nog niet het gevoel dat ik verliefd ben, maar ik vind haar wel echt mega leuk!! Oh mensen wat moet ik doen. Dit meisje zit zo in mijn hoofd, maar mijn vriendin en haar kinderwens ook….

076boy (31) op 07 aug 2022
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • wijsneus
  (--)
  07/08/2022
  19:29

  Wat je ook doet: géén kindertjes maken. Wat je verder doet moet je helemaal zelf weten. Toedels!


 • Jolien
  (40)
  08/08/2022
  09:27

  Tip: begin niet aan kinderen maken als je het niet zeker weet of je dat wilt. Na een zwangerschap komt jarenlang je relatie stevig onder druk. Zo te lezen gaat dan je relatie het absoluut niet redden.Misschien ook niet als je kiest voor geen kinderen maar dan heb je niet ergens een kind rondlopen.
  Spreek nog een keer af met het ander meisje en geef aan dat je een timeout wilt nemen met je vriendin en met haar ook en minimaal een maand lang op geen enkele wijze contact met haar en je vriendin wilt om alles helder te krijgen.
  Neem een time out van een maand ongeveer met je vriendin. Totaal geen contact dus ook geen whatsappje o.i.d. Geef aan dat je dit doet om bij je gevoel.te komen en wilt achterkomen of je wel of geen kinderwens hebt etc.
  In die maand ga je vreselijk de meiden missen en kom.je in een rouwproces en sta je vaak op het punt om een whatsappje te sturen (hou vol,niet doen). Dan wordt het vanzelf duidelijk wat je precies wel of niet wilt.