Een dubbel leven of niet?

Lieve allemaal,

Sinds een maand of 2 heb ik via het internet een leuke kerel leren kennen, we hebben leuk contact gehad via een chat en nu op app en we wonen redelijk dichtbij elkaar.
Maar nu is het zo hij is manager bij een Callcenter en werkt dus erg hard…..
Maar nu is het zo dat er doordeweeks in de avond uren totaal geen ruimte is om eens een keer te bellen of wat te drinken, meestal na 18:00 uur is hij niet meer op whats app, en de weekenden is hij zogezegd altijd druk of gaat hij de hort op.

Bij mij gaan gelijk alarmbellen rinkelen, van zal hij dan toch een partner/gezin hebben?
We hebben nog nooit gebeld nu lijkt mij dit savonds relaxt maar dan kan het allemaal niet en vaag vaag vaag……

Wat denken jullie hier van?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • miami 16-01-2019 15:22
    simpel, volg je gevoel, aan je intuïtie moet je nooit twijfelen
  • Eagle 22-01-2019 11:29
    Ik kan niet anders zeggen dan dat er een luchtje aan zit. Geef hem anders een ultimatum. Voor een bepaalde tijd wil je met hem afgesproken hebben (op een openbare, neutrale plaats) en wil hij niet, verbreek dan het contact. Oh, en vertel altijd aan iemand die je vertrouwt waar je die avong heen gaat en laat die persoon je even bellen tijdens de date. Spreek iets van een codewoord af, zodat diegene weet wanneer jij je niet prettig voelt en een smoes nodig hebt om van hem af te komen. Ik hoop echt dat hij gewoon een gezellige, vrijgezelle vent is en dat hij de kluit niet belazerd. Maar hou er wel rekening mee dat die kans erin zit.