Een hobby of verslaving?

Lieve allemaal,

Sinds een tijd heb ik een hele lieve vriend, een hele grappige, rustige en echt een hele lieve jongen!!! Maar gedurende de maanden voorbij gaan merk ik steeds meer op dat het even een potje fifa spelen steeds vaker voorkomt.
Normaal als hij een spel speelt vind ik dat echt niet erg.
Maar soms is het uren achter elkaar en dat begint me best te irriteren omdat vaak wanneer hij speelt is hij gefrustreerd op het spel en kan hij soms heftig reageren.

Nu denk je …. Bespreek dit met hem, dit heb ik uiteraard gedaan en dan is het van het valt mee en het is een hobby van me en dan doet hij 1 dagje minder en dan steeds sluipt het er weer in en het irriteert me behoorlijk want uit zijn eigen initiatief een filmpje kijken gebeurd niet meer….. Is er iemand die dit herkent en wat kan ik hier mee?

Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Sabrine 09-01-2019 18:35
    Hallo Mijn vriend was ook zo was moeilijke periode gelukkig doet hij niet zoveel games meer als eerst. Ik heb met mijn vriend een schema gemaakt van wanneer tijd voor mij (bijv. Film kijken), wanneer gamen. En gewoon laten realiseren dat het echte wereld mooier is door bijvoorbeeld met zijn 2en ergens heen te gaan.