Een kans voor de liefde

Beste redactie-team van mijn geheim,

We hebben een uniek verhaal en hopen dat je ons kunt helpen.

Wij zijn Ute (57) en Jariv (32) uit Den Haag. Inmiddels al 6 jaar dolgelukkig met elkaar en op 18 december 2020 getrouwd. Wegens ons grote leeftijdsverschil is het helaas niet mogelijk om samen kinderen te krijgen. Hierdoor zijn op de zoek naar een lieve vrouw voor een co-ouderschap. Om samen als vrienden ons toekomstige kindje in een liefdevolle omgeving op te voeden.

We zijn al een tijd bezig met het proces om een co-ouder te vinden. We zijn actief op websites zoals “one wish” en “meer dan gewenst”, hebben meegedaan aan co-ouder speeddates en hebben deelgenomen aan informatieavonden. We hebben veel interessante personen ontmoet, maar tot heden helaas geen match gevonden het gebied van co-ouderschap.

Ook hadden we ons aangemeld op HER (een datingapp voor lesbiennes). Op ons profiel hadden we duidelijk vermeld, dat we op zoek zijn naar een vrouw voor een co-ouderschap. En expliciet benoemd dat we niet op zoek zijn naar een vriendin of seksueel contact. Ons profiel was een paar uur actief en we hadden meerdere likes van vrouwen. Dit was voor ons de bevestiging dat er binen de lesbische gemeenschap wel degelijke vrouwen zijn, die geïnteresseerd zijn in een co-ouderschap met ons. Helaas was onze account na een paar uur geblokkeerd, met als reden dat het niet toegestaan is voor een stel om vrouwen aan te spreken op de app.

We zouden het leuk vinden om een oproep te plaatsen op jullie websites of dat er een artikel wordt geschreven over onze reis om onze kinderwens in vervulling te brengen. Met als hoop dat we iemand vinden die een match is en we een warm en gelukkig niet-traditionele gezin kunnen vormen.

Vol enthousiasme zien wij je reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ute en Jariv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Mariana 15-04-2022 01:13
    Ute, de natuur heeft niet voor niets gezorgd dat je op je 57e geen kinderen meer kan krijgen. De kans dat je een onvolwassen kind achterlaat is te groot. Mijn buurman heeft op zijn 50e nog 2 kinderen verwekt, 9 jaar later was hij dood. Hartstilstand. Denk ook eens aan die kinderen, niet alleen maar aan wat jullie willen maar wat is goed voor het kind? Daarom lukt het niet, de tijd van kinderen is geweest als je richting 60 gaat. Je zal me vast niet aardig vinden maar denk erover na. Hoe zou jij het vinden als je 7 jaar bent en bij een soort ouder van diep in de 60 te moeten wonen. Op je 12e weeskind met een persoon die er ook niet erg over nagedacht heeft allemaal. Neem een kat, ook leuk. Of ga vrijwilligerswerk doen op een school, zie je toch kinderen..
  • Jolien 16-04-2022 18:01
    Gezien de leeftijd is het niet een optie op te denken aan een oudere pleegkind?
  • Leef en laat leven 17-04-2022 11:03
    Jongens, leef en laat leven alsjeblieft zeg.