Een moeilijke keuze? Welke vrouw kies ik.

Ik man, 40 jaar en gezond. Mijn relatie van 12 jaar is 9 maanden geleden (net voor Corona) stuk gelopen met Kim. We hebben samen geen kinderen.

Om een lang verhaal kort te maken, Kim is in 2017 vreemd gegaan.

Hoewel ik altijd mijn vermoedens had maar geen bewijs had, heeft ze het begin dit jaar toch opgebiecht. Dit kwam mede omdat ik door de stress van alles op de hartbewaking kwam te liggen. Gelukkig loos alarm. Ze zag me lijden en heeft het toen eerlijk verteld.

Omdat ons sexleven goed was heb ik niet meteen afstand gedaan van haar. Het is ten slotte corona crisis en daten is niet zo makkelijk in deze tijd. Met andere woorden we zagen elkaar nog elke zondag, alleen voor de sex.

Ik ben nog steeds gek op haar, het is een lieve vrouw maar ik vertrouw haar niet meer. Ik wil dit gevoel zo graag uitschakelen maar ik kan het niet. Ik heb haar een paar keer op een leugen betrapt, waaronder geld stelen.

Nu heb ik via een dating site een Russische vrouw leren kennen (met Nederlands paspoort). Het klikt goed en ze wil me in het echt ontmoeten. Ik heb dit ook eerlijk gezegt tegen Kim maar Kim zegt dat de meeste Russische vrouwen hoeren zijn die maar voor 1 ding naar Nederland willen komen.

Nou is mijn vraag, moet ik verder gaan met Kim, waar ik ondanks alles toch veel van hou? Zo ja, hoe kan ik haar vergeven?

Of moet ik verder gaan met een Russische vrouw die ik amper ken maar waarbij het toch klikt? (Ze heeft niet gevraag naar mijn financiële situatie).

Met andere woorden hoe groot is de kans dat deze Russische vrouw een gold digger is en wat is de kans dat Kim nog eens vreemd gaat of mijn geld steelt.

Groet Peter en bedankt voor de reacties x

Ps. Ik zit hier echt mee dus graag enkel serieuze reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 02-11-2020 10:28
  Dag Peter, Je wilde een serieuze, eerlijke reactie, dus bij deze. Het vertrouwen tussen jou en Kim is kapot, zoveel is duidelijk. En alleen seks is wel een hele magere basis om een relatie voor in stand te houden. Dan verdienen jullie het allebei om verder te kijken. Over die Russische vrouw kan ik niet veel zeggen. Het kan zijn dat Kim gelijk heeft, het kan ook zijn dat ze toch een tikkie jaloers is en daarom zulke dingen zegt. Een ontmoeting kan denk ik niet heel veel kwaad, al zijn de mogelijkheden om deze dame in het openbaar te ontmoeten een beetje beperkt helaas. Maar misschien is een (bos)wandeling een optie? Neem een thermosfles koffie mee en iets te eten, kan je er een beetje een picknick van maken. Mocht deze dame inderdaad ineens over je financiële situatie beginnen en krijg je argwaan, denk dan even goed na. Ik kan niet in je portemonnee kijken (en zij ook niet), dus ik heb geen idee of er bij jou wat te halen valt. Of hoe gul je bent in relaties. Als je denkt wat te verliezen te hebben, of je vertrouwt haar toch niet echt, kan je altijd de date afkappen. Sowieso is één date nog geen vaste relatie en er zitten meer leuke vrouwen op datingsites. Klikt het wel, waarom zou je het dan geen kans geven? Ik hoop dat het allemaal goed voor je uitpakt. Eén advies wil ik je nog wel geven; als je kapt met Kim, kap dan ook echt. Geen seks dates meer in het weekend, telefoonnummer uit je telefoon, enz. Anders zal ze op de achtergrond altijd invloed blijven uitoefenen op iedere toekomstige relatie die je nog aan wilt gaan, met deze Russische dame en met eender wie er eventueel nog voorbij komt. Dat moet je niet willen. Ik wens je alle goeds in je toekomstige relatie(s).
 • Peter 02-11-2020 21:25
  Hoi Beverwijk, Dank voor je vlotte en eerlijke reactie. Ze is inderdaad extreem jaloers. Ik vermoed zelfs BPS omdat ze veel kenmerken heeft die daar mee overeen komen. Ze is daar wel voor in therapie geweest maar ze zei dat arts haar gezond verklaard had. Ik kan dit natuurlijk niet checken ivm privacy. Ik had voorgesteld om een leugendetector test te doen (á €500, dit had ik er voor over) om zo te bevestigen dat ze "slechts" 1x vreemd was gegaan. Dit weigert ze, ze zegt dat ik hier een macht spelletje mee speel? Ik zei het is toch juist fijn om te bevestigen en zo mijn vertrouwen terug te winnen? Of hoe kijk jij tegen zon leugendetector test aan? Dit zou toch een goede manier zijn, als je eerlijk bent weiger je zon test niet in mijn ogen... De Russische dame weet inderdaad niets van mijn financiële situatie. Nogmaals dank voor je reactie, helpt me enorm.
 • Anonieme lezeres 02-11-2020 23:56
  Jij bent ijskoud en berekenend. Je hebt die Kim voor de seks erbij ondertussen zit je op datingsites. Lekker dan date je een vent die nog met z'n ex neukt. Met je leugendetectortest denk dat je niet veel te makken hebt maar wel extreem gierig bent. En bezitterig wantrouwend echt geen toffe vent. Hou toch op met die vrouwen en zorg dat je eerst zelf alles op een rijtje hebt voor je weer verder gaan met weer een ander. Eerst die Kim dumpen en een jaartje alleen dan eens kijken of iemand jou wil. Je bent niks bijzonders en mensen die veel over geld zeuren hebben te weinig. Je zeurt niet over iets wat geen probleem is, geld genoeg dan praat je daar niet over. Is not done. Get a grip en gedraag je als een volwassen man.
 • Peter 03-11-2020 06:56
  Ik denk dat je me verkeerd begrijpt. Ik date verder helemaal niks... ik heb gewoon contact op afstand tot nu toe. Doet Kim ook dus waarom niet? Verder ken jij mij niet dus snap niet hoe je zulke uitspraken kunt doen die nergens op slaan...
 • Beverly 03-11-2020 10:07
  Laat die leugendetectortest toch zitten joh; er zijn zat leukere dingen die je met dat geld kan doen. Wat maakt het uit hoeveel en hoe vaak ze is vreemdgegaan? Eén keer is toch eigenlijk al te veel? En je lost er geen jaren aan oud zeer mee op. Kom op, even een kerel zijn en het hoofdstuk Kim afsluiten. Doe dat zo netjes als je kan (krijg je later ook minder gezeur) en kijk dan weer om je heen. Of het met de Russische dame iets gaat worden weet ik niet, ik heb geen glazen bol, maar anders zijn er genoeg vissen in de zee. En hoewel ik de reactie van de andere anonieme persoon ook niet goed kan plaatsen (of het zou Kim kunnen zijn), heeft ze wel een punt als ze zegt dat een tijdje alleen zijn misschien ook geen ramp is. Al is het maar om je leven volkomen Kim-vrij te maken. Nogmaals veel succes met alles.
 • Peter 03-11-2020 10:27
  Hoi Beverly, wederom bedankt voor je reactie. Het is inmiddels ook afgesloten met Kim nadat ze de test weigerde. Voor mijn gevoel was dit een manier om haar eerlijkheid te bewijzen zodat ik het nog een kans kon geven. Maar ik weet genoeg.. Het is goed zo, afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk beginnen! Ik ben echt niet wanhopig en heb nog een half leven voor me (hoop ik). Groet Peter Ps. Heb mn verhaal hier links en rechts wat verdraaid dus ik denk niet dat die anoniem Kim is :)
 • Loes 03-11-2020 13:43
  Echte liefde is gebasseerd mede op vertrouwen. Als ik het zo lees kan je moeilijk alleen zijn. De relatie met jou en Kim gaat in de toekomst echt niet werken. Over de russische vrouw kan ik geen uitspraken doen. Bij echte liefde zit je niet te twijfelen tussen personen. Dan heb je maar oog en gevoel voor die ene persoon. Liefde kan je niet sturen.Geniet van je vrijgezellen bestaan, ga lekker daten en je treft vanzelf de ware
 • Peter 03-11-2020 20:03
  Bedankt voor je reactie Loes.
 • Angel 25-11-2020 09:49
  Vreemdgaan hoeft echt geen reden te zijn om niet meer van jou te houden. Je kunt haar de vraag stellen of ze echt van je houd en of hij echt van haar houd? Laat die ene keer dan voorgezien. Mensen zijn van nature geen monogame wezens. Wat dacht je van een open relatie? En misschien ziet je vriendin en die Russin het wel zitten om samen met jou in een bed te liggen. Dan heb je er twee. Van mij mag mijn vriend ook gerust een andere dame erbij hebben. Hij mag zo af en toe ook met een andere dame vrijen, zolang hij mij maar op nummer 1 houd. Een beetje jaloezie is goed. Dat ze een beetje jaloers is zegt dat ze gevoelens voor jou heeft. Doe er iets mee succes met wat je doet.
 • Geert 07-04-2021 19:10
  zou er niet in trapped heb het zelf mee gemaakt met een Russische vrouw palina was een tijdje aan het eimal met haar dan kwam de aap uit de mauw ze vragen geld voor hun vliegticets dan zie je ze niet meer als ze geld vragen niet doen heb het niet gedaan dan vertellen ze je het is gedaan met de relatie al de Russische vrouwen zijn niet allemaal zo
 • Geheim 18-05-2021 19:00
  Verbaast mij altijd dat mannen denken dat hun vrouw niet vreemdgaat. Mannen gaan vreemd en vrouwen ook. Te veel mooie wezens op aarde