Een vraag

Hallo , is daar nog iemand ?
Ik vraag mij af waar iedereen gebleven is .
Tot vorig jaar gaven veel mensen hier op dit forum advies .
De laatste tijd echter lijkt iedereen hier verdwenen .
Waar zijn IJsco , Miami , Anna , Blauwe Benny en ja , ook Eagle naartoe ?
Ik vond het altijd leuk jullie reactie ‘s en adviezen te lezen .
Of hebben jullie het wel gehad hier .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Blauwe Bennie 09-02-2018 18:26
  Beste Tina, Na een tijdje meegeschreven te hebben, is het wereldbeeld zoals ik dat had de laatste jaren drastisch veranderd. De wereld blijkt een aaneenschakeling te zijn van (relationele) ellende waarin de meest vuile spelletjes gespeeld worden, gruwelijkheden elkaar worden aangedaan en mijn besef dat ik dat soort "skills" mis. Ik heb niet eens zin meer vaak om te reageren omdat ik er moe van wordt, af en toe levensmoe van dit soort diepe shit. De buitenwereld schijnt echter in al zijn facetten en er is nooit wat aan de hand. "Alles is goed", "fantastische vakantie", etc. De schijt krijg ik ervan. En als je dan je mond in real life durft open te trekken tegen deze enorme schijnheiligheid, dan wordt je meteen gepromoveerd tot een enemy-of-the-state, oftewel wordt je gezien als een bedreiging (voor de eigen zeepbel) die ik dan ff keihard doorprik. De volgende messenset staat alweer voor me klaar, hoogstwaarschijnlijk.
 • Tina 10-02-2018 01:06
  Hoy Blauwe Benny , Ja Benny , zó zit de wereld inderdaad in elkaar . Ik heb geleerd hoe ermee om te gaan . En ik sta niet klaar met een mes naar jou . Want dat was wat ik in jullie allemaal zo bewonderde en waardeerde . Vrouwen die het lef hebben om te zeggen waar het op staat. Zonder een doekje erom te winden , eerlijk en onomwonden advies geven . Waar ikzelf soms ook nog van leerde en wat van opstak . Vrouwen zonder masker die de moed hebben om te laten zien wie ze zijn en hoe ze denken . En dit geldt voor al degenen die ik hier heb op genoemd . Respect , voor jullie allemaal .
 • miami 10-02-2018 10:14
  Hoi Tina, leuk dat je me mist maar ik ben er nog wel hoor alleen kijk ik af en toe nog op het forum en reageer alleen als ik een mening erover heb. Ook het aantal nieuwe thema's/problemen is weinig wat ik wel een beetje jammer vind. Ik probeer nog wel regelmatig een reactie te geven.
 • Tina 10-02-2018 13:33
  Hoi Miami , Leuk dat je er nog bent .
 • Eagle 14-02-2018 09:56
  Hoi Tina, Eagle meldt zich ook even. Ben nooit echt helemaal weggeweest, maar heb een drukke baan en een ongeneeslijk zieke moeder, dus mijn tijd is beperkt tot de koffiepauzes (zoals nu ;-)) en de weekenden. Ik doe mijn best om adviezen te blijven geven, maar ik hoop dat je een beetje geduld met me hebt.
 • Tina 15-02-2018 10:38
  Hey Eagle, Blij dat jij erook nog bent Ondertussen heb ik wel gezien dat jullie wel redelijk actief zijn op panelverhalen of verhalen online . Daar reageer ik dan weer bijna nooit op . Gewoon omdat ik denk dat de mensen wiens verhaal in het tijdschrift heeft gestaan niet de adviezen lezen online . Bedankt voor je reactie . Ben benieuwd of Anna en IJsco ook nog iets laten horen . Groetjes aan jullie allemaal .
 • Bull 25-04-2018 06:48
  I’m here