Eenzaam

Ik ben een jongedame van 26 en in bloei van haar leven. Ik heb een fantastische familie en de allerliefste vriendje die je maar kunt wensen. Ik werk als verpleegster met ouderen en haal daar veel voldoening uit. Echter, mis ik een belangrijk sociaal onderdeel. Ik heb geen vriendinnen. Vóór mijn huidige vriend had ik een relatie van 8 jaar, vanaf mijn 13e. Ik was dus helemaal niet bezig met vriendinnen. En nu, nu merk ik daar de nasmaak van. Ik kan niemand bellen om een keer uit te nodigen bij ons te eten, of met mij een filmavondje te houden. De laatste tijd kijk ik graag naar The Big Bang Theory. Alhoewel het fictie is, is het wel het soort vriendschap die ik graag wil en koester. Ik ben omringd met mensen, maar voel me vaak alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • steef 22-08-2020 01:13
    hoi Jildou, fijn om dit even van je af te schrijven lijkt me. een fijne familie, leuk werk, en een geweldige vriend dat is heel fijn ! alleen nog het stukje vriendinnen..tja, niemand op je werk waar je het goed mee kan vinden? misschien een sport op pakken of via een hobby? ik zelf ben wel een fan van the big bang en zelfs ik zou zo'n vriendengroep willen hebben wie niet !
  • Ellen 24-08-2020 11:13
    Hey Jildou! Wat vervelend dat je je alleen voelt, dat zou niemand moeten ervaren. Kijk inderdaad eens rond op het werk, studie, sportschool etc. Dat is vaak lastig natuurlijk, maar gelukkig zijn er ook andere opties! Zo bestaat de app Bumble, hier kun je online vriendinnen leren kennen (een vriendin van mij gebruikt dit ook en ze heeft al met 2 meiden een goede klik en afspraken af en toe). Je kan kijken of je gemeenschappelijke interesses hebt en met wlkaar kletsen. Daarnaast heb je ook de site vriendin.nl , waar mensen oproepjes kunnen doen voor een vriendin en je kan hier zelf ook een oproepje plaatsen! Ik hoop dat je snel leuke vriendinnen ontmoet! Groetjes Ellen