Eenzaamheid niet in de zin van eenzaam

Hallo beste lezers , na telkens teleurstellend ervaringen en ook niet goed in mijn vel zitten date ik 6jaar niet. Het pesten op werk , samen werken met een narcist , nieuwe baan , jongste uit huis nou ja noem maar op . Ik ben niet eenzaam in de zin van eenzaam , afgelopen paar maanden ben ik meer op uit in mijn uppie en eerlijkhalve het blijft een uitdaging . Er is niemand waarmee ik de momenten kan delen op dat moment, jullie snappen het het wel bv als jij samen met en vriendin gaanshoppen en heerlijk weg kletsen..
Het is de eenzaamheid van intellect , de eenzaamheid niet momenten kunnen delen , of thuis komen van werk en even afblazen de dag.
Ik heb een schat van een buurvrouw , en contact met mijn jongste die ik niet ga belasten met mijn zorgen . Ik kan het niet goed uitleggen , een voorbeeld afgelopen dagen zat ik niet lekker in mijn vel ongeduldig , opgefokt gevoel Ik heb geen idee hoe dat is ontstaan , en waarom tot gisteren barste ik in tranen uit. Ik merk ik emoties opslot ga zetten , en dan gebeurd dit. Wat het is , gewoon mijn kop niet leeg kunnen praten , ik ben moe , ziels moe . Elke dag alleen wakker worden , alleen thuis komen , alleen de dingen te ervaren .
Het alleen alleen zijn is niet erg , het is de ziel eenzaamheid dat het lastigste is.
Sorry , ik weet niet of het iemand herkenbaar is wat ik bedoel .
Sociale contacten heb ik bijna niet, vriendinnen zoeken heb ik ook al geprobeerd ook vrijwillegers werk ( naast mijn fulltime baan) , dan maar alleen en de buurvrouw voor een vlotte praatje
dank u voor het lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem 15-10-2021 13:48
    Dit had ik geschreven kunnen hebben. Zit in hetzelfde schuitje. Shoppen met een vriendin en gezellig kletsen nou ik weet niet hoe dat eruitziet. Denk niet dat je de enige ben die zich zo voelt. Toeval ik heb vanochtend een intakegesprek gehad voor een maatjes project. Als het goedgekeurd wordt krijg ik iemand om mee te praten, dingen te ondernemen en vooral nieuwe mensen te leren kennen. Daten is drama op onze leeftijd ik snap je zo goed, mannen die net een maand weduwnaar zijn of nog niet eens gescheiden wat moet je ermee. Ik hoop dat het je een beetje helpt te realiseren dat er echt veel mensen zijn die vreselijk eenzaam zijn. Zo'n maatje, buddy was niks voor mij dacht ik maar na het gesprek vanochtend denk ik wel dat het goed voor me is. Met iemand even wat drinken ergens, of thuis. Je verhaal kwijtkunnen. Kan ook nog een depressie zijn wat je voelt. Kan je het bespreken met je huisarts? Dat heb ik ook gedaan toen ik voor iets heel anders kwam. Ze vroeg of iemand me kon komen halen. Toen zei ik nee ik heb niemand. Echt niemand, mijn zoon werkt en heeft trouwens geen auto ik ga hem niet lastigvallen. We hebben erover gepraat met als resultaat de intake vanochtend. Zie er tegenop want ik ben toch geen kneus kom op zeg maar er moet iets gebeuren anders word ik gek. Kan altijd nog nee zeggen als het niks is. Geef het niet op, zoek naar een oplossing en blijf er niet alleen mee lopen dan ga je alleen maar achteruit. Je bent veel te jong om geen sociale contacten te hebben dat is zo belangrijk en een depressie of burn out kan behandeld worden. Probeer het hoofd niet te laten hangen dat je het hier deelt is stap 1. Best dapper om toe te geven dat je het niet meer volhoudt zoals het nu gaat. Stap 2 is moed verzamelen en proberen hieruit te komen, ik denk dat het je lukt, mensen zijn nou eenmaal sociale dieren die gezelschap nodig hebben. Goede vrienden, een lieve partner komen vast weer op je pad als je uit deze cirkel kan stappen. Dat hoop ik voor mezelf ook. Weet wel zeker dat niets doen geen optie is. Veel kracht toegewenst en bedenk echt dat je niet de enige bent.
  • Alfred 16-11-2021 11:01
    Hoi ik las een stuk over tricia. Ik vond het verhaal erg bij mij passen zou ik in contact kunnem komen met tricia gr Alfred