Even mijn hart luchten

Dit is de eerste keer dat ik zelf iets post. Ik zit op dit moment op bed met een slapende zoon van bijna 7 maanden in de ledikant. Terwijl ik dit schrijf, voel ik me zo verdrietig. Mijn verloofde, mijn maatje gaat nog steeds vreemd. Ik kwam er achter toen ik een half jaar zwanger was. Ik zag per ongeluk een mailtje naar dat stuk verdriet, toen ik wilde weten hoe laat het was. Ik heb hem hiermee geconfronteerd. Hij had het beëindigd ( ik stond erbij toen hij haar nummer wiste in WhatsApp) , maar wat schetst mijn verbazing, hij heeft nog steeds contact met haar. Het liefst wil ik die slet waarschuwen te stoppen met die ongein. Tevens ben ik woest op mijn verloofde, omdat hij zoveel op het spel zet. Ik hoef geen advies, want diep in mijn hart weet ik wat nu de enige oplossing Is. Maar die stap durf ik nog niet te zetten. Bah, wat doet dit pijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 24-07-2016 14:00
  Hoi Corinne, vreselijk wat je nu meemaakt maar waarom noem je haar een slet? Die verloofde van jou, jouw maatje is mooi degene die vreemd gaat en niet zij. Het is ZIJN verantwoording en niet die van haar. Je hoeft haar niet te vragen om ermee te stoppen. Ik ga ervan uit dat zij weet dat hij een gezin heeft, zegt genoeg over haar. Maar jouw maatje is degene die fout is gegaan. Inderdaad de enige stap is zelf opstappen hoe moeilijk het is. je weet het zelf en ik hoop dat je de kracht vind om het te doen. En vergeet niet, hij is de grootste verliezer en niet jij.
 • Corine 24-07-2016 15:12
  Beste Miami, bedankt voor de reactie, denk maar niet dat hij er ongeschonden vandaan komt hoor; hij heeft al een waarschuwing gehad. Echter is zij zo gehaaid om aan hem te blijven trekken, ook nadat hij kenbaar Had gemaakt gebonden te zijn. Ikheb dus echt geen medelijden met haar. Vooral nu ze doelbewust blijft wroeten. En sorry, we hebben geen hete stoeipartijen meeR onder de lakens. Dat Had hij van te voren kunnen verwachten toen mijn zoon geboren werd.
 • sissi 24-07-2016 16:12
  Ik vind dat ze beiden fout zitten. maar waarom kan je haar wel een hoer en een slet noemen maar je eigen vent niet? hij is toch de gene die het met meerdere doet? Neemt niet weg dat ik snap dat je er niet zomaar een punt achter kunt zetten maar denk er wel goed over na watvoor signalen je afgeeft. Ten eerste kan je partner zich geweldig gaan voelen, twee vrouwen die hem beiden willen. Ondanks dat hij ze beiden belazert willen ze elkaar te lijf gaan....? omgekeerde wereld. Jullie zouden hem te lijf moeten gaan. Ten tweede geeft hij ook niet echt het goede voorbeeld als vader voor jullie zoontje. Wees sterk en geef zelf het goede voorbeeld. mooier kan ik het niet maken en sterkte natuurlijk!
 • arendine 25-07-2016 10:40
  Je zit in een nare situatie waar je niet om hebt gevraagd. Neem de tijd om een beslissing te nemen. Hoe diep zit het tussen je verloofde en zijn minnares? Goed dat je aan hen laat zien waar jij staat. Heel veel sterkte! Ik hoop ook dat je de kracht krijgt om zonder gebruik van scheldwoorden een beslissing te nemen.
 • kippie 15-08-2016 09:00
  Verschrikkelijk wat je mee maakt inderdaad. Keur het idd niet goed dat je 'slet', maar snap het wel. Want in deze situatie maakt alles je onredelijk en daar heb je zeker recht toe maar laat het je niet te veel in z'n macht nemen. Is het niet waard. Vind dat je iets meer zelfrespect mag kweken en hem zeker mag confronteren. 'When life puts you in tough situations, don't say 'why me', say 'try me'. Als deze man van je houdt, dan zal hij alles doen om je gelukkig te maken, dat doet hij dus niet op dit moment omdat hij je bewust kwetst, en het afgelopen jaar ook nog achter je rug om. Vraag je af of je met iemand wil zijn die jou dat KAN aandoen..
 • joke 20-08-2016 14:36
  hoi ik was 26 getrouwd en zwanger van de man waar ik al 11 jaar een relatie mee had. I k dacht het zijn de hormonen van mij. Maar ik had het toch goed gemerkt. Kind geboren en zo'n 3 maanden later vroeg ik 't toch maar. Ja verliefd op een ander.. iK heb de scheiding aangevraagd met heel veel hartzeer, maar ik ben te trots om gedeeld te worden. Affijn we zijn beiden weer hertrouwd en nog steeds gelukkig met ieder ons nieuwe gezin. Heel veel kracht en wijsheid !!
 • nikky 18-08-2017 14:57
  lieverd ik snap wat je door maakt ik zelf ben twee jaar lang met de vader van mijn dochter door gegaan omdat ik dacht dat het allemaal wel goed zou komen , wat ik nooit en te nimmer heb gedaan is de meid in kwestie de schuld geven , na dat ik hem de deur heb uit gegooid heb ik haar op gezocht en gezegd hoe of wat , ze wist geen eens dat wij bestonden , en heeft hem waar ik bij was gebeld en gezegd hem nooit meer te willen zien , ze is ook later verhuisd en is nu al weer 20 jaar gelukkig met der man ik zelf ben al weer bijna 18 jaar samen met een man die heeeeeeeeeel veel moeite heeft gedaan om me hart te winnen , en dat van me dochter hij is haar vader der echte vader kent ze niet omdat hij haar niet meer wou zien ik weet dat het heel moeilijk is die stap te zetten en dat het pijn doet maar als je hier mee door gaat maak je allen je eigen maar gek en ga je der aan onder door , en de ellende is doen ze het eens dan zullen ze het niet na laten om het nog een keer te doen meid ik wens je heel veel sterkte in je besluit