ex-schoonvader

Hoi allemaal,

Ik zou graag mijn verhaal kwijt willen. Ik heb 2.5 jaar een relatie gehad met een jongen wat op een niet zo leuke manier over is gegaan, ook mede door mijn ex schoonvader….
Nu is onze relatie uit gegaan begin januari en hebben we sindsdien eigenlijk altijd contact gehouden en komen we ook nog bij elkaar over de vloer.
Nu is het sinds kort dat we er toch weer achter zijn gekomen dat we weer samen willen zijn en we het toch een kans willen geven, dit omdat wij het verder goed hadden samen maar door bemoeienissen van zijn ouders dit ons erg lastig werd gemaakt.

Nu vertelde hij me pas geleden dat zijn vader op sterven ligt en dit eerdaags over is. Ondanks wat er allemaal gebeurd is grijpt dit me best aan omdat de beste man toch mijn schoonvader is geweest, alleen weten zijn ouders nog steeds niet dat wij contact hebben en wil hij dit ook niet gezien de situatie wat ik echt heel goed snap.

Ik heb ook nog contact met zijn broer en schoonzus die alles weten en het eigenlijk belachelijk vind dat ik zo geheim ben gehouden en ik hem nu van dichtbij niet kan steunen omdat niemand het mag weten… ook zijn beste vriend niet, die steunt hem nu terwijl ik voel dat ik daar had moeten zijn omdat we nog heel veel van elkaar houden.

Ik wil me absoluut niet opdringen maar zou heel verdrietig zijn als ik hem bijvoorbeeld niet kan steunen op de begrafenis…. vind het zo lastig allemaal.

Liefsss

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *