Ex terug maar familie maakt moeilijk

na een 6 jaar lange relatie met mijn ex en de laatste jaren best wel intens en aggresief, beweerde mijn ex te zijn veranderd na 5 jaar en volwassen te zijn geworden, ben een paar x met hem wat gaan drinken op terrasje en met de honden gelopen, en hij is veranderd zover ik zie , nou wouden we het weer eens langzaam aan proberen maar mijn familie is er finaal tegen waar zelfs een contact breuk kan gaan komen als ik dit doorzet, maar mijn geweten en hart wilt hem een kans geven we zouden als we het gingen proberen eerst 2 maanden geheim houden om te zien of het echt veranderd zou zijn en we weer samen kunnen zijn zoals de eerste jaren van onze eerste relatie, maar mijn familie houd me toch wel tegen, ik ben peettante van mijn zus haar dochter en contact verliezen met familie zie ik ooo niet zitten ik zit hier echt met een dubbel gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Kb 19-06-2020 17:18
    Niet doen! Meestal veranderen mensen namelijk niet, ze doen zich alleen beter voor. Uiteindelijk zit je weer in dezelfde situatie waar je met hem ingezeten heeft en heb je iedereen die het echt goed met je voor hebben, tegen de haren ingestreken. Laat hem los. Zoek een manier om je gevoel van eigenwaarde op orde te krijgen en laat hem nooit meer in je buurt komen. Je bent er van af, ooit was daar een hele goede reden voor. Houd dat goed voor ogen.
  • Karin 20-06-2020 23:20
    Wacht even... je bent 24 nu, hij is in de 5 jaar nadat het uitging veranderd. Je relatie met hem duurde 6 jaar. Dan was je dus 13 toen je een 'relatie' met hem kreeg, 19 toen het uitging?? Hoe oud is hij eigenlijk? Ik vind het eerlijk gezegd een beetje een vreemd verhaal en als ik ervan uitga dat hij ook een jaar of 13 was toen jullie wat kregen -2 brugpiepers- zal hij echt niet meer hetzelfde worden als een jongen van 13, 14 jaar. Of dat mag ik toch hopen... Toen hij wat ouder werd begon hij dus agressief gedrag te vertonen: ik zou zeggen maak dat je wegkomt, zijn ware ik kwam tevoorschijn. De manier waarop je dit verteld is ook een beetje apart, je bent duidelijk nog erg afhankelijk van de mening van anderen en twijfelt ook. Stiekem met je ex rommelen om je familie niet boos te maken klinkt niet erg volwassen.. En bedenk dat als je met hem verdergaat en je familie dan (voorlopig) het contact verbreekt je helemaal afhankelijk wordt van hem. Als hij toch weer agressief gaat doen is de kans dat je denkt: ik kan niet terug naar mijn familie want dan moet ik toegeven dat ze gelijk hadden heel groot. Met alle gevolgen vandien.. Als hij echt volwassen zou zijn zou hij voorgesteld hebben samen met je familie te gaan praten. Zijn excuses aan te bieden (wat heeft hij eigenlijk gedaan dat ze zó boos zijn?) en ook aan hen uit te leggen dat hij je wel goed zal behandelen. Ik denk dat je verliefd bent op hoe het was toen je 13, 14 was en voor het eerst verliefd. Die tijd komt niet meer terug, hij wordt geen jochie meer. Ik zou nog eens heel goed nadenken over wat je wil en tegen hem zeggen dat je geen zin hebt in kinderachtig stiekem gedoe. Dat heb je als ik het goed lees ook helemaal niet, niet doen dus. Jezelf blijven en als je het echt met hem wil proberen dat gewoon rustig als een volwassen vrouw mededelen aan je familie. Je bent toch geen 13 meer?
  • John Ladykiller 30-11-2022 11:15
    Het is waarschijnlijk moeilijk geweest om afscheid te nemen van je ex. Je wilt het liefst zo snel mogelijk de liefde van je leven terug en bouwen aan een stevige toekomst. In dit artikel https://ladykiller.nl/ex-terug/ probeer ik je duidelijk te maken op welke manier het mogelijk is om je ex terug te krijgen en hoe je dit het best kunt aanpakken. Lees direct verder om alles te leren over het terugkrijgen van je ex. Binnen dit artikel bied ik je verschillende mogelijkheden die het allemaal een stuk gemakkelijker kunnen maken.