Excuus om op reis te gaan

In Februari ga ik samen met nog enkele vriendinnen en vrienden gaan surfen in Marokko. Het probleem nu is dat mijn vriend normaal zou meegaan op dit surftripje, maar noch zijn mama en noch zijn vrienden weten dat wij (opnieuw) samen zijn. Wij willen allemaal heel vlug alles boeken maar zonder een geldig excuus kan mijn vriend jammer genoeg niet meegaan op vakantie. Ik vroeg me af of iemand een geweldig én geloofwaardig excuus heeft om aan zijn mama te vertellen. Misschien wel even vermelden dat de waarheid vertellen jammergenoeg geen optie is en dat zijn vrienden als excuus gebruiken ook geen optie is aangezien zij niet weten dat wij terug een relatie hebben. Alleen reizen is misschien een optie, maar dan moet het duidelijk zijn waarom en hoe hij daar zomaar op komt…

Hopelijk hebben jullie betere ideeën dan wij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Tina 27-10-2019 18:43
    Dag Elke , En waarom een excuus? Als jullie bij elkaar blijven komt het sowieso uit . Beter direct de waarheid zeggen. Van leugens komt alleen maar narigheid. Of is hij misschien niet vrij? Doordat je zo vaag bent , is het moeilijk om advies te geven.
  • Catharine 14-11-2019 20:06
    Welk excuus heb jij aan je mamma verteld om te gaan surfen in Marokko??? Waarom de waarheid vertellen (ik ga op vakantie, tot over .. weken mam, doei) maar een 'excuus' ophangen? Hij kan gewoon zeggen dat hij meegaat. Ik ben bang dat hij je mss achter de hand houdt voor een lolletje maar veel meer hoef je niet van hem te verwachten. Ik ga er wel vanuit dat je ouder dan 12 bent. Anders: 'al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel'. Veel wijsheid toegewenst.