(ex)schoonouders

2 jaar lang heb ik samen gewoond met mijn nu inmiddels ex, wij hadden een heerlijk zorgeloos leventje samen met mijn zoon.
Het enigste dat ons geluk in de weg stond waren zijn ziekelijk geobsedeerde narcistische ouders die in de zelfde straat woonde . Mijn vriend werd serieus geestelijk mishandeld en kleingehouden, dit tot mijn grote verdriet want hier viel niet tegen aan te vechten, want paps en mams gooien vaak hun lichamelijke klachten in de strijd om zo hun zoon helemaal gek te maken.

Nu hoor ik van ” jaaaa halloooo je vriend heeft een eigen mening toch?” Ja zeker die heeft hij alleen is hij bang om zijn ouders te verliezen en zoals ik net aangaf word er vaak misbruik gemaakt van hun klachten.
Want paps is officieel geen hart patient meer aangezien hij helemaal is goed gekeurd vorig jaar door zijn cardioloog.

Wat nu….. inmiddels is onze relatie voorbij ben ik op een schandalige manier mijn eigen huis uit gezet waar hij nu blijft wonen, mijn ex houd spullen achter, zijn ouders bemoeien zich OVERAL mee want ze zijn bang dat ik hun zoon bedonder waar absoluut geen sprake van is….

Het doet mij veel verdriet dat mede door hun en de zwakte van mijn inmddels ex dat onze relatie naar de knoppen is geholpen met hun ziekelijke gebemoei en gestook.
Ik kan het gewoon niet laten rusten het zit me nog zo hoog en doet me zoveel verdriet.

Ik weet dat ik dit moet verwerken maar dit gaat wel even duren.

Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jo 27-02-2018 10:58
  Lieve Loena, Ik begrijp dat dit heel moeilijk is, je houdt met hart en ziel van iemand maar jullie liefde wordt onmogelijk gemaakt door zijn ouders. Echt advies kan ik je niet geven, dat zullen dan allemaal clichees zijn en dat wil ik niet. Ik hoop dat je de kracht vind om door te gaan en dit ter zijnertijd een plaatsje te geven. Ook voor jou is geluk weggelegd, blijf daarin geloven. Knok nu voor wat je waard bent. Lieve groet, Jo.
 • miami 02-03-2018 15:36
  er is iets wat ik niet snap. Je bent je eigen huis uitgezet? als dat inderdaad zo is dan moet je maatregelen nemen! Het kan niet zo zijn dat hij daar kan blijven wonen terwijl alles op jouw naam staat. Of is het een gezamenlijke woning? Dan nog mag hij jouw spullen niet houden. Heel simpel. Mocht hij dat wel doen, nou lekkere jongen dan. En die leuke ouders van hem? Heb je niets meer mee te maken. Niet jouw probleem meer. Als hij niet tegen hun kan opboksen dan is het beter dat je niet meer samen bent. Maar eerst, hup neem maatregelen om hem jouw huis uit te krijgen.
 • Loena 06-03-2018 23:26
  '@Miami Ik snap je reactie helemaal, ik ben toen een bewuste vrijdag avond met mijn vader en zussen er heen gegaan om mijn spullen daar weg te halen omdat ik toen nog in mijn volste recht stond om de woning te betreden, daar trof ik mijn inmiddels ex schoonvader die het huis zat te bewaken. Waarnaar ik de politie heb gebeld die mij ook niet in de woning lieten om alles rustig te laten en kreeg ik geen spullen mee de politie wil er niet in bemiddelen en loopt alles nu via een advocaat. Heb alle documenten en bewijzen dat ik in mijn volste recht sta hij is zelfs nog strafbaar om mij de toegang te ontzeggen en de sloten te veranderen, maar helaas kon ik niks doen. Liefssss Loena
 • Bull 25-04-2018 06:29
  Sterkte .. ex koos duidelijk niet voor jou. Wees blij dat je daar van af bent. Neem afscheid van alles wat hij achter houd en ga verder met je leven. Geniet van je kind. Succes !