Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Ff op adem komen…

Ik ben de wanhoop nabij. Gruwelijke ruzie gehad met mijn man en als gevolg daarvan de nacht in een schuur doorgebracht. Het is me duidelijk dat het zo niet door kan gaan, en ik zoek eigenlijk een plekje v max een week om even op adem te komen, de boel op een rijtje te zetten. Niet het leger des heils maar gewoon iets waar je de deur achter je dicht kan trekken.
Maar waar ? wat zijn de opties > iemand een idee want de stress en onzekerheid zijn fnuikend.
Familie en vrienden zijn geen optie ...

naam (50) op 16 jun 2022
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Anke
  (?)
  16/06/2022
  22:32

  Je bent geen hond. Het is toch te bizar om in een schuur te slapen? Bespreek dat je op adem moet komen en je het zo fair vindt als jij na 3 dagen weer terug komt rond 15.00 uur dat hij dan al weg is voor 3 dagen. Qua accommodatie moet je denk ik toch een paar dagen voor lief nemen en een caravan of huisje zoeken op een park of camping.Maar vluchten of niet communiceren is niet de juiste manier.Ik denk dat je door een bezoek aan een relatietherapeut alles veel beter op een rijtje krijgt en de juiste tips ookal ga je de eerste keren er alleen heen en weet hij er niets van af.


 • wijsneus
  (--)
  17/06/2022
  03:55

  Nog even in de schuur maar. Je bent niet de enige die geen woonruimte kan huren in een hotel, of kan je dat wel? Gewoon doen dan.
  Wat is je vraag eigenlijk?


 • Jeannie
  (46)
  23/06/2022
  21:25

  Als jij in een schuur slaapt uit angst voor je man, dan moet je niet even op adem komen in een hotelletje, dan moet je maken dat je voorgoed wegkomt. Niet aarzelen, spullen pakken en wegwezen. En dan gá je desnoods maar naar een blijf van mijn lijfhuis. Als je veiligheid in gevaar is, dan heb je geen tijd om rustig af te wachten totdat je een weekje ergens kunt logeren.