Fleece fetish

Hallo

Dit is mijn verhaal ik ben een man van 36 getrouwd met 2 dochters en heb al jaren dat ik vrij opgewonden word van mensen die zich warm aankleden.
Als ik mensen zie met een warme jas aan of een warme sjaal om krijg ik kriebels.
Ik heb het vooral bij Fleece.
Mijn vrouw weet van mijn tik en laat mij ook af en toe mijn gang gaan en dan kleed ik haar lekker warm aan.
Soms zo erg dat ze op het gegeven moment in bed ligt met 5 onesies/ Fleece pakken aan en een paar warme mutsen en een stuk of drie furry sjaals om en om het af te maken een stapel fleecedekens.
Ik raak dan helemaal opgewonden en zij dan ook en dan gaan we lekker knuffelen totdat we allebij ons hoogte punt bereiken.
Ben ik nou gek of zijn er meer mensen met deze tik.

Groeten J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • I 16-08-2017 14:43
  Hoi, ken je verhaal tot op zekere hoogte. Maar als vrouwen een lekkere fleece onsie of fleece hoodie aanhebben kan ik ook heel erg opgewonden raken.
 • Ijsco 16-08-2017 17:25
  Hahaha wat een enorme vreemde tik.Wat maakt het uit of er anderen zijn met zo'n tik. Je doet anderen geen kwaad mee en je geniet ervan, prima toch? Ik zou wel dat mijn man mij zo heerlijk warm inpakte want ik ben een vreselijke koudkleum. Dus wie weet is je vrouw ook een koudkleum en heeft zij alleen maar profijt van je tik. Ik vind het wel humor hebben en ik denk dat jij dat er ook van in moet zien en je er verder niet te druk over moet maken.
 • J 17-08-2017 17:19
  Hoi bedankt voor jullie reactie @ijsco heb deze tik al heel lang vanaf de pubertijd Ik kleden toen mijn zelf veel warm aan ook gewoon naar school en zo. Ik deed het dan zo dat het natuurlijk niet te veel opviel. Wat dat betreft heb ik het met mijn vrouw wel getroffen ( daarom passen we ook goed bij elkaar) die heeft het inderdaad snel koud en dan zegt ze dat wel eens op een bepaalde manier en dat is voor mijn dan de hint dat ik haar dus lekker mag inpakken. Grt J
 • J 23-08-2017 22:01
  Hallo, zelf heb ik ook een fleece fetish en met name als ik de fleece vesten van Gsus zie. Het doet mij dan ook heel veel als ik een vrouw met z'n vest zie. Fleece in het algemeen, vesten, dekentjes enz vind ik ook echt geweldig. Gelukkig vind mijn vriendin het niet erg om af en toe een Gsus vestje te dragen als we het doen. Het is dan ook fantastisch als ze voor met zit met haar mooie vestje aan en ik mijn hoogtepunt over haar heen mag doen.
 • K 04-09-2017 13:19
  '@J Ik heb hetzelfde met mijn vriendin. Ze vind het ook niet erg als ik over haar heen kom met haar gsus vestje aan. Heb jij dit gelijk tegen jouw vriendin durven zeggen dat je dat leuk vond?
 • J 07-09-2017 21:07
  '@K . Wat mooi om te horen dat jij het zelfde hebt. Het heeft wel even geduurd voor ik het heb verteld. Was wel lastig maar gelukkig vind ze het niet erg. Wat doe je nog meer met die vesten en hoeveel heb je er??
 • Anoniem 23-02-2018 17:59
  Hallo J. Zo vreemd is het niet. Ik heb dat ook, maar niet in deze extreme vorm wat jij hebt.Ik heb dit meer met skipakken. Lekker warm, zacht van binnen. In mijn ogen ben je niet gek. Gr Anoniem
 • S 25-06-2018 07:52
  Wat tof om Nederlandse fleece fans tegen te komen. Ik vind het heerlijk om mannen in warme, dikke fleeces te zien, soms zelfs even stiekem vluchtig aan te raken of een schouderklop te geven. Ook krijg ik t dan nog weleens voor elkaar om een foto te nemen. Als iemand het leuk vind om te chatten, stuur me een berichtje terug.
 • ananiem 26-09-2018 22:39
  Hallo, ik, als man, vind het ook erg opgewonden om anderen in fleece te zien. Ik vind vooral Vintage fleeces, Bench fleeces, en verder lekker dikke fleeces erg te gek. Ik zoek zelf ook naar dit soort fleeces. Als ik anderen met fleeces zie kan ik het bijna niet laten om de fleece aan te raken. Ik heb zelf ook geregeld een fleece aan. Groetjes, anoniem
 • K 09-02-2019 08:29
  '@j late reactie maar misschien zie je het nog. Mijn vriendin heeft inmiddels wel zo'n 12 gsus vesten en een paar van protest. Ik mag er eigenlijk altijd wel overheen komen of trek mij af met haar capuchon terwijl zij hem aan heeft. Wij vinden het ook leuk om het met messy te combineren. Dus gewoon lekker één pak chocoladevla er overheen gieten en genieten maar. Draagt jouw vriendin ze ook graag?
 • J 20-07-2019 09:44
  Hoi Late reactie maar toch Ik ga niet zover dat ik met chocolade vla of iets dergelijks ga smetten op bed. Maar het gaat mij vooral om de zachtheid van de Fleece dat heb ik nog steeds. Afgelopen winter mijn vrouw weer verwend met een paar nieuwe onesies en Fleece pyjama’s zodat ik haar steeds warmer en met andere combinaties kan aankleden. Ze geniet er nog steeds van en ik ook. Grt j
 • Anoniem 18-08-2019 23:09
  Wow ik dacht dat ik de enige was. Ik word vooral opgewonden van normale wollen sjaals en kleedjes. Het begon al voor de pubertijd dat ik er opgewonden van werd. Ik trek mijzelf ook soms af met een sjaal ben ik de enige?
 • Z 08-10-2019 18:00
  Het is vrij natuurlijk. Het slaat alleen niet bij iedereen aan. Normaal gesproken werkt zoiets alleen bij mensen die zich er ook echt gelukkig bij voelen. Uiteindelijk is het terug te leiden naar het feit dat we zoogdieren zijn. De gedeelde actieve hormoon hierin is prolactine en die speelt in op bepaalde genen die daarover gaan.
 • wol 03-03-2020 13:36
  Hoi Anoniem, leuk om contact te hebben. je kunt me mailen op woolcosplay@gmail.com. wollige groet, Wol
 • D 21-10-2020 22:20
  Ik heb ook een fleece fetish. Ik weet niet precies wanneer het begonnen is, maar ik had het op een gegeven moment door wanneer ik vrouwen in dikke fleece kleding zag en ik een stijve kreeg. Toen heb ik zelf ook een fleece trui besteld om te kijken of ik het ook fijn vond om het aan te hebben. Dit is een beetje uit de hand gelopen. Eerst was het 1 trui, toen 2 en nu zijn het zon 15 truien, vesten en jassen totaal. Ik vind het heerlijk om er meerdere over elkaar aan te doen. Leuk om te lezen dat je het kan delen met een vrouw. Dit zou ik graag wel eens willen. Ik heb al meerdere vriendinnen gehad maar het nog nooit verteld omdat ik bang ben dat het uit komt en ik er belachelijk voor gemaakt word.
 • Willem 24-10-2020 20:31
  Ik masturbeer al sinds mijn zesde het liefst op, onder, met hele zachte wollen dekens, bij voorkeur Sole Mio. Gelukkig vindt mijn geliefde dat helemaal niet gek of verkeerd, dus ik heb een mooie voorraad van deze dekens. Met fleece heb ik het helemaal niet, maar we zijn in elk geval verwant:) Ik was al nieuwsgierig of er meer mannen zijn met dezelfde fetish
 • Richard 06-04-2021 10:21
  Ik zag dit toevallig staan. Ik zie dat dit al lang geleden is, maar ik dacht, och waarom niet, laat ik mijn verhaal ook eens vertellen. Ik heb sinds mijn jonge jeugd een 'probleem met sjaals'. Ik kwam er later achter dat dit een fetish is. Ik heb lang geen sjaals gedragen omdat ik dacht dat mensen 'het aan mij konden zien' dat ik er 'iets' mee had. Nu draag ik ze wel, maar ook nu nog is het gevoel speciaal. Vanaf jongs af aan, trek ik mij af in een sjaal. Ik kan mij herinneren dat ik al jong mijn geslachtsdeel tegen een sjaal hield en er van genoot. Ook nu doe ik dat nog. De sjaal moet zacht en van wol, of zoiets zijn. Ik was ze na mijn handeling en ik draag deze sjaals niet, dat zou tussen mijn oren 'niet goed gaan' :) Nog steeds kan ik er van genieten. Ach, voor de rest ben ik normaal hoor. Het is gewoon een afleiding en ik heb het schijnbaar nodig. Ze zullen me het vast wel af kunnen leren, maar daar heb ik geen behoefte aan.
 • S 20-06-2021 22:29
  Hallo fleece liefhebbers, Ondertussen aardig wat mooie berichten hier gelezen over een toch wel bijzondere fetish. Wil de gene die er behoefte aan heeft contact met mij opnemen om fetish materiaal uit te wisselen of iets te organiseren. Ik heb leuke plannen maar zoek mensen die mee willen doen. Ik hou zelf erg van fleece en voornamelijk Gsus fleece vesten en heb dan ook een collectie van 100+ vesten bestaand uit gsus, bench, north face en nog meer. Mail mij ... sandrawilde88@gmail.com
 • Willem 09-09-2021 10:06
  Dag Wol, je mailadres doet het niet (meer). Ik zou graag met je in contact komen. Hartelijke groeten, Willem
 • Rick 15-09-2021 06:07
  Ik heb het met wollen sjaals. Om die reden draag ik ze bijna niet. Ze zijn heerlijk zacht, om in weg te kruipen. Alle bellen gaan dan los in mijn lijf. Mijn vrouw weet hier niet van, maar hierdoor voel ik me extra tot haar aangetrokken. Dat gevoel heb ik met andere vrouwen of mannen niet. De sjaal geeft dan wel een extra dimensie, maar that's it.
 • Anoniem 25-11-2021 04:01
  Hee, Ik ben een student van 21 en heb echt een obsessie met fleece. Ik draag ze het liefst de hele dag en draag ze vooral wanneer ik me af trek. Ik vind het ook geweldig om in het openbaar fleeces te dragen en als ik andere mensen met fleece zie, ze even aan te raken. Ik heb een collectie van fleece die ik het liefst over elkaar heen trek en me daarna uitleef. Omdat ik geen relatie heb doe ik dit altijd in mijn eentje omdat ik mij wel ervoor schaam. Ik zou wel graag in contact willen komen met mannen of vrouwen om fleece ervaringen uit te wisselen en nieuwe dingen te proberen. Anoniem
 • John 03-12-2021 13:22
  Goed om te zien dat er meer mensen zijn met deze fetish. Ikzelf heb niet echt de behoefte om ervaringen uit te wisselen of materialen te delen. Wel zou ik heel veel interesse hebben in een ontmoeting met een vrouw die dezelfde fetish heeft. Mochten er op dit forum nog vrouwen komen die interesse hebben om elkaar te leren kennen en eventueel tot een fysieke ontmoeting te komen neem dan contact met me op: JohnBakker11@protonmail.com
 • Jeff 31-10-2022 19:40
  Hallo fleece liefhebbers, Fijn om te lezen dat er meer mensen zijn met een liefde voor fleece. Ik ben sinds kort opzoek naar een ander man of vrouw om mee in contact te komen om onze fetish mee te delen. Zelf heb ik veel vesten, truien, jassen en dekens. Ik ben man en biseksueel, halverwege 30. Ben je een leuke jongen of vrouw mail mij dan op sandrawilde88@gmail.com
 • Thomas 21-04-2023 20:18
  Hoi mede fleece mannen! Thomas uit Amsterdam hier, leuk om jullie berichten zo te lezen en wat zou ik graag één van jullie tegenkomen zeg! Ik hou van fleece, zelf draag ik t zowat iedere dag wel, ben dol op merken als Patagonia, Columbia en the North Face, maar ook de Gouwe Ouwe van Gaastra bijvoorbeeld. Heb tegen de 50 verschillende truien en vesten. Lijkt t jou leuk om hier verder over te babbelen, mail me op thomaslirs@hotmail.com Groeten!
 • Hoodie 24-09-2023 11:05
  Hallo, ik ben een man van 30 en heb een Hoodie Fetish. Fleece is inderdaad geweldig! Maar Superdry is mijn favorite brand Ik zou graag in contact willen komen met mede sweats-liefhebbers. Ik heb ook een Patreon account Samen met mijn fantastische vriendin. Daar zijn veel videos te zien over dit onderwerp. Contact: HETTYHOODIE@GMAIL.COM
 • Rik Verlaan 26-01-2024 20:01
  Goede avond. Ik kwam op dit forum terecht na wat zoeken. Dacht dat ik de enige was met deze tik. Zelf raak ik altijd heel opgewonden van fleece en zit dan ook graag in mijn ochtendjas onder een fleecedeken. Graag zou ik contact komen met man of vrouw om deze liefde voor fleece te delen. Voeg me toe op Skype. rikverlaan@hotmail.contact
 • Rik verlaan 26-01-2024 20:08
  Ik kwam op dit forum terecht na wat zoeken. Dacht dat ik de enige was met deze tik. Zelf raak ik altijd heel opgewonden van fleece en zit dan ook graag in mijn ochtendjas onder een fleecedeken. Graag zou ik contact komen met man of vrouw om deze liefde voor fleece te delen. Voeg me toe op Skype. rikverlaan@hotmail.com
 • John 30-01-2024 12:58
  Ik zie dat dit forum nog regelmatig bezocht wordt, al lijkt dat vooral door mannen te zijn. Ik hoop hier in contact te komen met een vrouw, om hier over te praten en hopelijk ook in het echt mee te experimenteren. Mocht je daar interesse in hebben neem dan contact met me op: johnbakker11@protonmail.com
 • Henkie 17-02-2024 10:13
  Heb vele reacties gelezen, maar heb dit alleen met cashmere truien. Vooral als ik een vrouw zie (met forse bos hout voor de deur) en daar dan een keurige cashmere trui over draagt. Nog spannender als dat een trui van mij is. De spanning zit hem er ook in dat ik dan geen controle meer over die trui heb en de vrouw hem draagt wanneer zij wil. Gaarne reactie van m/v cashmere l(i)efhebbers.