friends with benefits of meer

Wanneer je verliefd word op de man van je dromen maar dat je weet dat het nooit iets zal worden. Wat doe je dan?
Zo begon mijn verhaal.
Ik heb al een lange tijd een enorme aantrekkingskracht gehad voor deze man in kwestie. Sterk, groot, lief en echt mijn type uiterlijk.Er was 1 probleem, ik was getrouwd met een collega van hem. Zijn werknemer dus het kon en mocht niet. Ik was al in dubio om de scheiding door te zetten maar durfde de stap nooit te nemen. Tot het moment kwam dat hij zijn werknemer, mijn ex en mij uitnodigde op een feest van hem. Op dat feestje had ik enkel oog van hem en hij keek mij ook vaak net te lang aan.Aan het einde van de avond kreeg ik een knuffel toen ik we weg gingen.Hij hield mij net te lang en stevig vast. Hij zei zacht in mijn oor als er ooit wat is mag je altijd naar mij toe komen. Zakelijk of prive.
Ik ben die avond naar huis gegaan met een dierentuin aan vlinders in mijn buik.
De dag erna trok ik de stoute schoenen aan en heb ik hem een bericht gestuurd met een smoes om eens af te spreken.
Dit was het begin van een periode van berichtjes sturen en elkaar zien in de avonduren.
Die afspraakjes waren steevast gezellig. Kletsen, knuffelen en uiteindelijk hebben wij seks gehad. Hij was zo lief en vroeg of ik het wel zeker wist. En dat dit alles niet mijn beslissing om te gaan scheiden moest beïnvloeden.
Heb hem toen gezegd dat ik de tijd met hem veel te leuk en fijn vond en zeker besefte dat het puur vriendschappelijk was met een sexueel tintje.
We hebben heel vaak gepraat en ook over mijn gevoel. Hij wist dus van mijn verliefd heid. Maar hij gaf aan dat het in zijn hoofd allemaal niet kon. Hij is single en heeft een burnout gehad. Hechten is hij niet zo goed in. Geniet van zijn vrijgezelle leven met vrienden en zijn eigen bedrijf. Een vrouw zou hier in niet passen.
Maar omdat ik hem niet kwijt wilde, schoof ik mijn gevoel aan de kant en genoot ik van de momenten die we samen hadden. De seks met hem was geweldig en ik kon er weer even tegenaan als ik hem gezien had. En knuffel of een kus was genoeg om de hele dag blij rond te lopen.

Ik wist dat het niet meer alleen de vriendschap en seks was voor mij. Ik wilde meer maar hij kon het mij niet geven.
Er was een wederzijdse aantrekking maar ik miste de connectie met een levenspartner. Na 1.5 jaar ben ik gaan daten en inmiddels heb ik een hele lieve vriend.
Ik ben heel erg gek op hem maar ik denk nog vaak, te vaak terug aan de tijd die ik had met die ene man.. mijn temptation.

Wat moet ik nou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ineke 04-06-2019 18:58
    Je zelf eens gaan verdiepen hoe narcisten te werk gaan.