Gaat hij zijn vrouw verlaten voor mij?

Lieve lezers,

de titel zegt het al… Graag zou ik gewoon mijn verhaal willen doen en hoe echt geen lelijke opmerkingen want soms gaan mede lezers echt helemaal los wat ik best jammer vind 🙁
Maargoed.

Ongeveer 2.5 maand geleden leerde ik online A kennen! Eigenlijk vanaf het begin was er een geweldige klik, we konden uren vol maken met bellen, appen en mailen.
Wij spraken al vrij snel af dit moest wel bij mij thuis of buiten de deur aangezien A een vriendin heeft waar hij mee samen woont.. hun hebben samen een dochter van 2 en zij heeft twee oudere dochters uit een vorige relatie.
Hij vertelde mij eigenlijk vanaf het begin al dat hij niet gelukkig is met haar, zij wil niks, onderneemt niks en doet een beetje haar eigen ding, kijkt ook niet naar hem om en hij draait daar het huishouden etc etc.
Het vertrouwen tussen ons ging super goed dat hij mij eigenlijk al vrij snel stiekem naar hun huis liet komen en hebben we daar een aantal keer gezellig film gekeken en beetje liggen kroelen.
Wat seks betreft wilde ik dat heel graag maar dit hebben we vanuit mij niet gedaan omdat zijn kinderen boven lagen te slapen en de oudste mogelijk nog wakker kon zijn.
De leuke afspraakjes volgde… tot de kerstvakantie…. Hij is vrij en zij is vrij en er word heel weinig moeite gedaan om af te spreken vanuit hem, aangezien hij mij de hele dag appt dat hij mij mist, wil zien en bij hem wil hebben etc etc, wanneer ik dan een suggestie geef om af te spreken is het moeilijk moeilijk en zie ik eigenlijk totaal geen initiatief vanuit hem.
Ik heb hem vanaf het begin duidelijk gemaakt dat ik geen tussendoortje wil zijn, om zo de sleur tussen hem en zijn partner weg te werken dat dit mij te veel pijn zou doen, dit was volgens hem ook niet het geval en heeft hij serieuze gevoelens voor mij, maar wanneer ik daar ‘’serieus’’ over wil praten dan laat hij mij heel erg in niemandsland zitten…. En ben ik echt bang om gebruikt te worden als tussendoortje.

Ik vind het echt zo dubbel want echt de hele dag door verteld hij mij, hoeveel hij aan mij denkt en mij mist etc en hoe mooi en sexy ik ben en dat zijn partner erbij loopt als een zoutzak…
Maargoed zo kan ik nog 10 A4tjes vol typen … Ik weet gewoon niet goed wat ik nu moet doen… Ik krijg van hem steeds de antwoorden van ik weet niet, ja ik weet niet, lastig, lastig……

Iemand een goed bedoeld adviesje om mij op te peppen want voel me er behoorlijk KAK onder….
Zou hij echt weggaan bij zijn vrouw voor mij? of ben ik maar een tussendoortje….
En heb ik hem de feestdagen gemist en hij was gezellig met zijn gezin…..

Liefsssssss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • engel 30-12-2019 10:39
  Er worden hier geen lelijke opmerkingen geplaatst, wel de waarheid. Helaas is het wel zo dat er een trol op dit forum zit, die aandacht nodig heeft, en steeds dezelfde soort onderwerpen plaatst (valt mij op) De onderwerpen gaan vaak over de liefde, en vooral over vreemd gaan. Erg toevallig allemaal... Maargoed, deze man is dus al bezet. En als hij voor jou zou gaan dan had hij er veel meer aan gedaan om bij jou te zijn, hij gaat niet helemaal voor jou begrijp ik uit je verhaal. Dus mijn advies is, kies voor jezelf en ga weg bij deze bezette man. Er zwemmen genoeg vissen in de zee. Deze man heeft ook al kinderen, en jij stookt in een relatie waar al kinderen bij zijn. Voor die kinderen niet echt eerlijk he? die kunnen er niks aan doen. Wees wijs, en stop er mee!
 • Eagle 30-12-2019 13:43
  Ik denk dat je het antwoord eigenlijk allang weet, maar er nog niet aan wil. Typisch geval van hoop doet leven. En daar rekent hij op. Hij geeft je nét genoeg om te blijven hopen, maar nooit genoeg om toe te geven. En zolang jij blijft hopen, kan hij misbruik van je blijven maken. Beste meid, laat hem gaan. Je zult anders nog heel veel moeten missen en nog heel wat keren op de tweede plaats komen. En als hij de ballen had om zijn huidige partner te verlaten voor jou, had hij dat allang gedaan. Hard maar waar. En je verdient veel meer dan wat hij je aan kruimeltjes geeft.
 • miami 30-12-2019 15:47
  vraagje: waarom blijft hij bij haar als hij zo negetief is over haar? Simpel, zij is waarschijnlijk niet zo maar hij ziet jou als leuk voor erbij. Sorry maar je wordt gebruikt. Doe je zelf een plezier en breek met hem. Vergeet niet, stel hij kiest toch voor jou, hij zou jou precies zo behandelen.
 • Karin 30-12-2019 18:38
  Nee, hij gaat zijn vrouw niet voor je verlaten; je wordt gebruikt als tussendoortje. KAK maar wel waar, lees nog maar even je eigen verhaal terug en bedenk wat je antwoord zou zijn geweest als je dit las van een ander meisje. Duidelijker gaat hij niet worden: dumpen die hap dat zal hem leren! Blokkeren en zijn nummer wissen: weg met die sukkel. Laat hem maar lekker de vloer dweilen thuis, is heel normaal voor een jonge vader. Niet normaal om met zeer naïve meisjes zoals jou te rotzooien. Heeft ie geen tijd voor zoals je nu merkt. Bezet: jammer joh! Fijne jaarwisseling desalniettemin, en een vrolijk 2020!
 • Anna 30-12-2019 18:52
  Vraag : Gaat hij zijn vrouw verlaten voor mij ? Antwoord : Nee ( en mocht hij zijn vrouw toch voor jou verlaten , bedenk dan wel dat hij jou net zo makkelijk inruilt )
 • Goudlokje 31-12-2019 10:06
  Lieve lieve mensen, bedankt voor jullie berichten, jullie hebben gelijk heb echt goed een paar keer mijn verhaal gelezen en in mijn omgeving er over gesproken en jullie hebben gelijk, hij zal denk ik niet voor mij kiezen. Heb hem dit ook verteld en toen kreeg ik wel allemaal lieve berichtjes.... Waar ik geen M**R aan heb... gewoon typisch gevalletje van een man die wat voor buiten de deur zoekt..... hoofd omhoog en door naar 2020!!!! Dankjewel lieve allemaal. fijne jaarwisseling xxxxx
 • Henk 31-12-2019 12:04
  Goed besluit (en nu geen bezette mannen meer pakken). “Ben je niet meer waard dan de lippenstift op zijn kraag?”
 • engel 31-12-2019 16:16
  dat is een wijs en een goed besluit! De beste wensen voor 2020!
 • nikky 05-01-2020 13:00
  hoi ik kan maar een dingen zeggen , ik heb het niet zo op vrouwen die een gezin kapot maken , ja de man is ook schuldig allen vergeet een ding niet wat die zijn vrouw aan doet , zal die jou ook aan doen iemand die een keer vreemd gaat zal dat blijven doen , en dan kan ik allen zeggen karma is a bitch , pas als die echt weg zo gaan bij zijn vrouw , dan kan je een relatie met hem aan gaan , en na ja de kerstdagen gezellig met zijn gezin , ja na ja dat had je zelf wel kunnen bedenken toch
 • Erik 12-01-2020 06:12
  Hallo Goudlokje, Ik zou hem een ultimatum geven. Tot bepaalde datum hem tijd geven. Wanneer hij dit niet doet, contact afkappen (wat heel moeilijk gaat worden omdat hij met smoesjes komt waarom hij het nu niet kan etc en jij daarom weer gaat twijfelen om bij hem te blijven ... Vicieuze cirkel) en dat hij na 6 maanden nog 1 berichtje mag sturen als hij echt single is. Heeft mijn toenmalige minnares ook bij mij gedaan (iets andere bewoording :) maar strekking hetzelfde). Ze reageerde nergens meer op als ik toch contact zocht ( wat heel moeilijke momenten waren voor haar) maar ze negeerde me echt volledig. Ik merkte dat ik haar ongelooflijk miste en ben toen serieus gaan nadenken wat ik wilde. Na 4 maanden stuurde ik haar een berichtje: ben je er nog over twee maanden? Ja! antwoordde ze. Daarna heb ik bij m'n toenmalige vrouw aangegeven dat ik een break wilde. Heb toen ongeveer een maand bij een vriend gezeten om echt te voelen wat ik wilde en de besloten om te scheiden. En heb m'n minnares een berichtje gedaan dat ik bij m'n vrouw heb aangegeven dat ik wilde scheiden. Het verdient niet de schoonheidsprijs en hoe het is gelopen ben ik niet trots maar sindsdien heb ik een relatie met haar. En is nu mijn vrouw. Ik hoop dat je de kracht kunt vinden om er voor jezelf uit te komen wat je wilt. Mijn vrouw vond het niet contact zoeken het allermoeilijkste in deze fase. Mede daarom kwam ik er achter wat voor sterke vrouw ze wel niet moest zijn.
 • Jeanike Van keizer 05-03-2024 10:43
  Toen alle hoop verloren was, kwam dokter Bubuza mij te hulp. Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk dat hij het niet meer kon verbergen, dus vertelde hij me dat het voorbij was tussen ons. Ik huilde de hele dag op zoek naar hulp toen My me vertelde hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat hij me zou helpen dus voorzag ik hem van de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Nadat hij de liefdesbetovering had uitgesproken, vertelde hij me dat mijn vriend terug zou komen en me binnen 12 tot 16 uur op zijn knieën zou smeken, dus ik wachtte geduldig en zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend naar me toe en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en te accepteren hij terug. Dit was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Dit is als een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, want Dr. Bubuza is het antwoord. Neem contact met hem op voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543