Gebroken door ex

Ik heb 3,5 jaar een relatie gehad met de man waarvan ik lang dacht dat het de liefde van mijn leven was.
Ik heb verlatingsangst, dit zorgde af en toe voor spanningen binnen onze relatie.

Onze laatste ruzie over mijn vermoeden dat hij vreemdging was via whatsapp. Hij heeft me zonder te reageren geblokkeerd en nooit meer contact met me opgenomen. Dit is inmiddels 5 maanden geleden.

Vorige maand kwam ik hem tegen. Ik was er inmiddels achtergekomen dat mijn vermoedens waarheid bleken. Hij ging vreemd, met meerdere vrouwen.
Hij wist niet hoe hij zich moest gedragen toen hij me zag en de blik in zijn ogen herkende ik niet. De liefdevolle blik die ik kende was veranderd. Emotieloos, als van steen. Hij beloofde dat hij me zou bellen om nog een laatste gesprek te hebben. Dit heeft hij uiteraard nooit gedaan.

Ik ben gebroken. Naast het feit dat m’n relatie een grote leugen bleek, gunt hij me blijkbaar ook geen goede afsluiting. Ik weet dat ik blij moet zijn dat ik van hem af ben, maar ik voel nu nog alleen verdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • WIJSNEUS 27-11-2022 14:01
    Je maakt er toch zelf naar... Maak de juiste keuzes voortaan want anders word je net zo verbitterd als ik. Dat is wat relaties met mij als persoon heeft gedaan. Ik wil geen man meer maar ik denk de mannen met zo'n zeurpruim als ik ook niet met mij ooit iets beginnen.Dat komt er van hè?
  • Wijsneus, de enige echte 27-11-2022 16:47
    Oei Wijsneus, je bent geobsedeert door me. Ik voel me niet echt gevleid maar heb wel heel erg gelachen om je rare berichtje. Een zeurpruim.. hoe kom je erop? Of kan je niet zo goed schrijven? Lotte: ik zou als ik jou was iets aan die verlatingsangst gaan doen, kan inderdaad drama zijn om met iemand om te gaan die daaraan lijdt. Steeds vragen of er een ander is kán ervoor zorgen dat iemand denkt: nou als ik toch al verdacht wordt kan ik het net zo goed doen. Sterkte, bespreek het eens met de huisarts, die verwijst je wel door.