Geen reactie is ook reactie

Al een lange tijd date ik met een man. We delen veel, hebben plezier. Verliefd. Alles er op en er aan.

Gisteren heb ik hem voor het eerst een emotioneel berichtje gestuurd. Had dit liever in het echt gedaan, maar dit gaat juist niet door de omstandigheden (ben niet in Nederland).

Ik luchtte mijn hart. Ik krijg op dit bericht geen antwoord. Ik wil hem niet direct weer een bericht sturen, dus dacht hem voor het slapen gaan te bellen. Geen gehoor. Er zit nu al heel wat uur tussen, voordat ik dat berichtje naar hem verzond. Normaal reageert hij binnen 1 tot 5 uur.

Ik vind het erg naar. Ben er wel voor hem als hij het lastig heeft. Ik heb met mijzelf afgesproken als hij vandaag en morgen niet reageert ik hem zaterdag een bericht zal sturen dat mijn gevoel er blijkbaar niet toe doet. En als hij het druk heeft, dat prima is, maar eventjes een teken van leven is wel handig.

Hij zal wel afgeknapt zijn, op het berichtje zelf. Ik had niet verwacht dat hij dit zo apart zou vinden. Morgen de begrafenis, ga me daar maar eens op focussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Blauwe Bennie 08-06-2017 15:31
    Hoi Hoi Als het zo belangrijk is, kan dat rustig wachten tot je weer terug bent in Nederland? Dan kan je het face-to-face zeggen. Lijkt me belangrijk, zeker omdat het zo emotioneel is en intimiteit/nabijheid vereist, ipv een digitale boodschap op (verre) afstand. Na lange tijd daten met alles erop en eraan, lijkt het mij voor de hand te liggen dat je zo'n basis hebt, dat het niet meer van 1 appje afhangt? Geconcoleerd en sterkte bij de begrafenis.
  • Blauwe Bennie 17-06-2017 18:48
    En verdriet? Hoe is het afgelopen? Nog steeds aan met je date? Hoe reageerde je date op je appjes? Heeft hij nog teruggereageerd? Heb je je verdriet nog kunnen delen toen je terug was?