Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Geld voor jezelf.

Hoi!

Gewoon een vraag.
Zijn er meer vrouwen die bijvoorbeeld contant geld hebben waar hun partner geen weet van heeft?

Gewoon ergens weggestopt, zodat je wat voor jezelf koopt zonder gezeur van je partner als je bijvoorbeeld nieuwe schoenen, tas, kleding oid voor jezelf kan kopen. Zo ja, hoe doen jullie dat dan? Ben er gewoon benieuwd naar!

Groeten Maartje.

Maartje (39) op 15 feb 2021
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Beverly
  (42)
  15/02/2021
  12:03

  Tuurlijk, zoiets vertel je niet aan je partner, maar wel aan een wildvreemde op een forum…


 • Karin
  (54)
  15/02/2021
  13:40

  Ik dacht dat alleen mannen dat deden om hun eigen pleziertjes van te bekostigen buiten hun vrouw om. Dat ze extraatjes verzwegen. Zo dus. Heb ooit gevraagd aan een collega waarom hij zo achterbaks deed tegen zijn vrouw. Hij zei: Ach zelf liegt ze de hele boel bij elkaar over wat ze allemaal uitgeeft aan kleding en tassen, schoenen en weet ik wat nog meer. Als zij denkt dat ik een beetje gek ben zal zij het ook wel zijn. De leugenaar bedrogen.. Ik had er geen antwoord op. 2 jaar later waren ze gescheiden. Als je elkaar belazerd is je relatie niet zoveel meer waard. Waarom doe je zo achterbaks hebben jullie een soort vader/ dochter relatie? Ik zou geen relatie willen hebben waarin ik moet liegen en stelen tegen en van mijn partner om een jurkje of tas.. Hoeveel geld druk je achterover en waar laat je dat? Ik zou zelf geen behoefte hebben aan zulke leugens in mijn leven; als ik zo zou moeten leven zou ik gek worden. Wat een triest gedoe zeg. Kan je uitleggen waarom je dat doet daar ben ik wel nieuwsgierig naar!? Uit wraak omdat hij vreemdgaat of tegen je liegt? Of zit het gewoon in je karakter? Was je als kind ook al niet te vertrouwen op je woord daar ben ik dan weer benieuwd naar! Ik lees het wel. Dankjewel alvast!!


 • Lieke
  (41)
  15/02/2021
  15:47

  Dag Maartje,

  Ik herken dit ook in mijn huidige relatie.
  hoewel het om kleine bedragen gaat (1500 euro) durf ik dit niet aan mijn partners (Robert & Rob) te vertellen.

  Ik denk ook niet dat het verstandig is om het hier over te hebben. Elke vrouw heeft natuurlijk recht op haar geheimpjes.

  Groetjes Lieke (niet mijn echte naam)


 • Madelief
  (38)
  15/02/2021
  15:58

  Dag Maartje,

  Wat ontzettend dapper van je dat jij dit zo durft te delen met ons!
  probeer niet teveel aandacht aan Karin te schenken, want ik voel bij haar heel veel negativiteit. Ik denk niet dat het aan jou karakter ligt, je hebt binnen een relatie ook recht op eigen geld, het is hier geen moslimland.

  voel je een keer de behoefte om hierover een goed gesprek te voeren, mag je me mailen op madeliefkuipers@outlook.com

  liefs, Madelief


 • Hoe kun je op deze manier leven?
  (29)
  15/02/2021
  16:40

  Hoi hoi

  Weet je wat nog veel leuker en beter is? GEEN partner! Hoe heerlijk is het om niet stiekem met je EIGEN geld te hoeven doen en alles kunnen kopen waar je maar zin in hebt zonder rekening te moeten houden met een partner?! Want, beste Maartje, je weet het misschien nog niet maar vrouwen kunnen prima een EIGEN leven hebben zonder dat ze AFHANKELIJK moeten zijn van een mannelijk figuur en zijn geld.

  Vrijheid!

  Nou, houdoe maar weer, ik ga snel verder met alvast een leuk lijstje maken met wat ik allemaal ga kopen als de winkels weer open mogen, zonder dat ik ook maar 1 cent hoef te verantwoorden of achterbaks een tientje achterover moet drukken.

  Gr Gr.


 • Maartje
  (39)
  16/02/2021
  08:40

  Allen bedankt voor jullie reacties. Ik vroeg het mij af, omdat ik laatst tijdens een gesprek met twee vrouwelijke collega’s over had. Deze twee zeiden dat hun dat inderdaad doen. En dan van hun eigen verdiende salaris. Dus niet wat in de reacties beweert wordt van het geld van hun man.

  Volgens mij is er ook niks mis mee, om van je eigen salaris geld achter de hand te houden. Wat een aantal belanden en een aantal op tegen zijn.

  @madelief, dat viel mij ook op inderdaad. Niet alleen onder deze discussie. Maar deze persoon alleen maar negatief reageert op alle discussies.

  @lieke, fijn dat jij er ook open over bent.