Geld voor jezelf.

Hoi!

Gewoon een vraag.
Zijn er meer vrouwen die bijvoorbeeld contant geld hebben waar hun partner geen weet van heeft?

Gewoon ergens weggestopt, zodat je wat voor jezelf koopt zonder gezeur van je partner als je bijvoorbeeld nieuwe schoenen, tas, kleding oid voor jezelf kan kopen. Zo ja, hoe doen jullie dat dan? Ben er gewoon benieuwd naar!

Groeten Maartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 15-02-2021 11:03
  Tuurlijk, zoiets vertel je niet aan je partner, maar wel aan een wildvreemde op een forum...
 • Karin 15-02-2021 12:40
  Ik dacht dat alleen mannen dat deden om hun eigen pleziertjes van te bekostigen buiten hun vrouw om. Dat ze extraatjes verzwegen. Zo dus. Heb ooit gevraagd aan een collega waarom hij zo achterbaks deed tegen zijn vrouw. Hij zei: Ach zelf liegt ze de hele boel bij elkaar over wat ze allemaal uitgeeft aan kleding en tassen, schoenen en weet ik wat nog meer. Als zij denkt dat ik een beetje gek ben zal zij het ook wel zijn. De leugenaar bedrogen.. Ik had er geen antwoord op. 2 jaar later waren ze gescheiden. Als je elkaar belazerd is je relatie niet zoveel meer waard. Waarom doe je zo achterbaks hebben jullie een soort vader/ dochter relatie? Ik zou geen relatie willen hebben waarin ik moet liegen en stelen tegen en van mijn partner om een jurkje of tas.. Hoeveel geld druk je achterover en waar laat je dat? Ik zou zelf geen behoefte hebben aan zulke leugens in mijn leven; als ik zo zou moeten leven zou ik gek worden. Wat een triest gedoe zeg. Kan je uitleggen waarom je dat doet daar ben ik wel nieuwsgierig naar!? Uit wraak omdat hij vreemdgaat of tegen je liegt? Of zit het gewoon in je karakter? Was je als kind ook al niet te vertrouwen op je woord daar ben ik dan weer benieuwd naar! Ik lees het wel. Dankjewel alvast!!
 • Lieke 15-02-2021 14:47
  Dag Maartje, Ik herken dit ook in mijn huidige relatie. hoewel het om kleine bedragen gaat (1500 euro) durf ik dit niet aan mijn partners (Robert & Rob) te vertellen. Ik denk ook niet dat het verstandig is om het hier over te hebben. Elke vrouw heeft natuurlijk recht op haar geheimpjes. Groetjes Lieke (niet mijn echte naam)
 • Madelief 15-02-2021 14:58
  Dag Maartje, Wat ontzettend dapper van je dat jij dit zo durft te delen met ons! probeer niet teveel aandacht aan Karin te schenken, want ik voel bij haar heel veel negativiteit. Ik denk niet dat het aan jou karakter ligt, je hebt binnen een relatie ook recht op eigen geld, het is hier geen moslimland. voel je een keer de behoefte om hierover een goed gesprek te voeren, mag je me mailen op madeliefkuipers@outlook.com liefs, Madelief
 • Hoe kun je op deze manier leven? 15-02-2021 15:40
  Hoi hoi Weet je wat nog veel leuker en beter is? GEEN partner! Hoe heerlijk is het om niet stiekem met je EIGEN geld te hoeven doen en alles kunnen kopen waar je maar zin in hebt zonder rekening te moeten houden met een partner?! Want, beste Maartje, je weet het misschien nog niet maar vrouwen kunnen prima een EIGEN leven hebben zonder dat ze AFHANKELIJK moeten zijn van een mannelijk figuur en zijn geld. Vrijheid! Nou, houdoe maar weer, ik ga snel verder met alvast een leuk lijstje maken met wat ik allemaal ga kopen als de winkels weer open mogen, zonder dat ik ook maar 1 cent hoef te verantwoorden of achterbaks een tientje achterover moet drukken. Gr Gr.
 • Maartje 16-02-2021 07:40
  Allen bedankt voor jullie reacties. Ik vroeg het mij af, omdat ik laatst tijdens een gesprek met twee vrouwelijke collega's over had. Deze twee zeiden dat hun dat inderdaad doen. En dan van hun eigen verdiende salaris. Dus niet wat in de reacties beweert wordt van het geld van hun man. Volgens mij is er ook niks mis mee, om van je eigen salaris geld achter de hand te houden. Wat een aantal belanden en een aantal op tegen zijn. @madelief, dat viel mij ook op inderdaad. Niet alleen onder deze discussie. Maar deze persoon alleen maar negatief reageert op alle discussies. @lieke, fijn dat jij er ook open over bent.
 • Rubinho 31-03-2021 00:13
  Is toch helemaal prima, als jij dat fijn vindt!
 • Christine 24-08-2021 15:55
  Makkelijk we hebben een gezamenlijke rekening voor vaste lasten en boodschappen e.d. en ieders een privé rekening. Daarmee kunnen we beide doen wat we willen. Op de gezamenlijke rekening maak je naar verhouding van je inkomen geld naar over. Het is normaal en gezond om beschikking te hebben over eigen geld.