Gender

Het laat me niet los, al jaren niet. Ik zou altijd al liever een meisje geweest zijn. Ik droom nog altijd van een geheime relatie met een lieve man bij wie ik af en toe vrouw kan zijn. Waarom kan ik dit niet uit mijn hoofd krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Peter Pan 22-06-2022 19:16
    Je vergist je, je bent een travestiet. Af en toe een meisje willen zijn. Met een man knuffelen.. bi heet dat. Er is een hele regenboog aan gevoelens en dat mag dus geniet ervan. Voor gelijkgestemden is google je vriend. Ik vind het raar dat je dat nu pas hebt op late leeftijd de meesten in de puberteit. Weet je het wel zeker of zoek je wat aandacht waarom moet het geheim of voor wie
  • Ellen 22-06-2022 20:05
    Beste Erica, Vragen die aan jezelf moet stellen zijn vragen als wil ik altijd als vrouw door het leven of af en toe. Sinds wanneer kreeg je deze gevoelens? Is dat misschien na een niet fijne ervaring zoals na een scheiding of is het al sinds je puberteit? Zet alles op een rijtje. Tussen transgender en travestiet zit veel ook verschil. Tevens vind ik persoonlijk dat je niet jezelf dingen kunt ontzeggen. Als jij (af en toe) als vrouw je fijn voelt doe het dan maar schakel voor je zoektocht en behoefte psychologische hulp in voor begeleiding. Succes met je zoektocht!