gevoelens

Hallo,

Ik heb in de afgelopen 11 jaar al heel veel nare dingen meegemaakt. Ik heb weinig mensen om me heen, hierom heb ik me altijd al meer eenzamer gevoeld. Nu heb ik sinds een half jaar een jongen leren kennen, waarvan het voor mijn gevoel zo had moeten zijn. Hij begrijpt mij en helpt mij in alles, spreken daarom ook wekelijks af. Hij is helemaal weg van mij, alleen is dit gevoel nog niet helemaal wederzijds en dat weet hij ook, er ontbreekt nog iets. Ik denk vaker ja ik ben nog jong en of ik zonder hem me weer ellendig moet voelen. Kunnen deze gevoelens later nog onstaan als je het leuk hebt met iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Loeselotje 13-06-2016 20:33
    Dat kan maar hoeft niet. De tijd zal het uitwijzen. Als jullie echt voor elkaar bestemd zijn en hij is gek op jou, dan zal hij op jou wachten. Tot die tijd: geniet van elkanders aanwezigheid, ga leuke dingen doen en LEEF! Dat heb je wel verdiend!
  • Candice 17-06-2016 09:48
    Als het gevoel na een half jaar nog niet wederzijds is, zal het waarschijnlijk ook niet meer komen. Gevoelens kun je niet forceren. Ook moet je niet een relatie aangaan omdat je anders niemand hebt of dat je bang bent weer eenzaam te moeten zijn. Misschien is het beter om enkel vriendschap te hebben en je te richten op jezelf om te herstellen van de ellendige jaren die je hebt beleefd. Dat los je namelijk niet op door een relatie te beginnen waarbij je gevoel niet compleet is. Integendeel.. Daarnaast; probeer te genieten van een leuke vriendschap. Ook dat kan heel waardevol zijn! Een relatie hebben is namelijk niet zaligmakend.