Gezin of affaire

Mijn vriend en ik zijn nu 4.5jr samen, we hebben een prachtig kind samen. Veel meegemaakt. Maar ik zit zo in een sleur door de relatie.Geen seks, genegenheid geen humor meer. Het is dood gebloed. Ook vind ik hem geen leuke papa.. hij heeft door zn jeugd geen liefde gekend en kan gewoon niet genieten van zijn kindje. Maar ondanks alles houdt ik wel van hem.. en weet ik ook dat ik geen zorgzamere man kan krijgen.
Mijn vriend weet dit en heb aangegeven dat er iets aan gedaan moet worden samen. Ik wil er voor vechten ..Maar dat gebeurd vervolgens niet. Ik heb sinds 2maanden een affaire. Ik weet het zo dom. Maar hij is degene die me nu elke dag goed laat voelen, vervult mijn seksuele behoeftes.. dit zal nooit een relatie kunnen worden hier in ben ik realistisch. Hij is mijn drugs..en mn reden dat ik elke ochtend op sta. Maar ik weet niet wat te doen. Ik heb geen spijt ( dat zegt genoeg) ik weet dat ik niet zo door kan gaan.. maar ik kan gewoon niet weg bij mijn vriend. Financieel, maar ook uit schaamte , wil mijn kind geen gebroken gezin geven maar diep van binnen weet ik dat ik weg wil. Ik kom er niet uit. Ik denk dat ik een persoon ben die altijd maar de kick op blijft zoeken.. geen persoon voor n relatie maar het voelt nu voor mij als te laat.. omdat ik mijn kindje gelukkig wil zien en hebben.. sorry lang verhaal en alles door elkaar…
Heeft iemand ervaring hiermee ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Bloemetje 17-12-2018 20:47
    Stoppen met je vriend en kiezen voor je zelf. Je kindje heeft recht op een gelukkige toekomst. Als papa en mama niet meer gelukkig zijn, dan voelt je kindje dit echt wel aan. Je kunt in het belang van je kind een co-ouderschap aan gaan en samen voor de financiën zorgen, of ga in therapie met elkaar. De affaire is misschien nu leuk en spannend maar hoe lang hou je dit vol? Je belazert je vriend, dat is het allerergste. Werk aan je relatie, samen en als dit niet mogelijk is, je boeltje pakken en alleen verder gaan. Succes en sterkte!
  • Blabla 25-12-2018 00:22
    Hey Sabine, Zoals je zegt heb je aangegeven dat er iets moet veranderen maar dat gebeurt niet. (Heel herkenbaar trouwens) ik heb mijn man keuzes gegeven dus of je veranderd of we gaan in therapie of uit elkaar of een open relatie hem zijn keuze was therapie dit hebben we gedaan dit heeft enigszins geholpen omdat hij nu iets meer met de kids doet maar de seks is/was ver te zoeken waarop ik heb geopperd om toch ook voor de open relatie te gaan hij zag dat niet zitten in eerste instantie maar hij wilde het wel proberen met als resultaat dat ik nu een vaste minnaar heb en ook meer seks met mijn man en meer complimentjes dat ik er goed uit zie. mijn man en ik zijn dit nu al bijna een jaar aan het doen en hij zei laatst tegen me ik ben blij dat we het gedaan hebben voor mij is het een stimulans om meer seks met je te hebben omdat ik bang ben je kwijt te raken. Ik wil niet zeggen dat het voor iedereen werkt maar het proberen is het wel waard. Het fijne is dat ik gewoon kan zeggen waar ik ben geweest en hij er niet moeilijk over doet en zelfs vragen aan me stelt erover waarop ik ook altijd heel eerlijk antwoord geef. Wil er wel bij vermelden dat mijn vaste minnaar zelf ook getrouwd is en zijn vrouw en hij ook een open relatie hebben. Mijn man heeft geen andere vaste partner omdat hij tevreden is met wat hij nu heeft en geen behoefte eraan heeft. Nou succes en ik hoop hoe dan ook dat jullie tot een gezamenlijk goed besluit komen want weet dat je kind er meer van mee krijgt dan je denkt want kinderen zijn net sponzen ze absorberen alles.
  • Alx68 29-12-2018 23:12
    Lees het boek: mannen komen van Mars en vrouwen van Venus met elkaar!Ook kan ik je een boek van Luuk Zwart aanbevelen over liefde bedrijven, kuch kuch. Nee heb er geen aandelen in.Liefde is kostbaar en zo weggooien is dom en nergens goed voor. Je kindje is de dupe. Ga eens met je huisarts praten en zoek ook Ingeborg Bosch: PRI, een PRI therapeute zou jullie samen eens kunnen helpen, moeten beiden eraantoe zijn.Succes, voor mij is dat PRI een eyeopener geweest en ook boek van John Gray, mannen van Mars etc