Het laat mij niet los

Ik ben te goed voor deze wereld jaren geleden heb ik iemand geholpen en het resultaat is dat ik het idee heb dat deze persoon en mijn vrouw een affaire hebben gehad en ook al heb ik ze ooit bijna betrapt ze blijft het ontkennen. De gedachte dat mijn vrouw ontrouw is geweest en dat ze nu zegt dat ze al jaren ongelukkig is heeft mij in de war gebracht. Ik heb geen bewijs dat er ooit iets gebeurd is maar mijn gevoel zegt mij van wel. De relatie die we hebben staat flink onder druk. Ik doe er alles aan om dit los te laten, maar voel mij ook bedonderd. Bewijs voor vreemdgaan heb ik niet en toch beheerst het mijn leven. Ik wil haar geloven maar toch kost mij dit heel veel moeite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 28-07-2022 17:01
    Lastig probleem. Je zegt geen bewijs te hebben, maar waar komt die achterdocht vandaan? Ben je eerder belazerd, door je vrouw of een eerdere vriendin misschien? Of heeft de persoon met wie ze je belazerd zou hebben, een beroerde reputatie als rokkenjager? Of speelt er nog iets anders in jullie relatie waardoor jullie uit elkaar zijn gegroeid? Allemaal vragen die je even op een rijtje kunt zetten. Want als je gelijk zou hebben, krijg je van hen vrees ik geen eerlijk antwoord. Heb je niemand die je in vertrouwen kunt nemen, iemand die hen kent en je misschien kan helpen door een andere blik erop te werpen? Iets anders kan ik ook zo gauw niet bedenken. Ik wens je in ieder geval sterkte, wat de uitkomst ook moge zijn.
  • Esther 31-07-2022 12:27
    Mensen moeten meer op hun eigen gevoel vertrouwen.Tegenwoordig wil men bewijs maar vroeger werd altijd puur alles gedaan op gevoel/intuitie. Iedereen ervaart wel eens onterechte angst en is onterecht maar als jouw gevoel echt zegt het is zo.dan is het zo,punt!
  • Jeannie 31-07-2022 17:52
    '@Esther, wat moet jouw partner een kutleven hebben met jou zeg! Jij denkt dat hij/zij een verhouding heeft en dus is dat maar zo? Lekker dan.