Hij houdt me verantwoordelijk voor uitkomen affaire

Ik ben er niet trots op, maar ik ben 1,5 jaar lang in zee gegaan met een man die zei van zijn vrouw te gaan scheiden.

Zijn huwelijk was op, ze gingen uit elkaar, ze sliepen al apart, het bekende smoesjesverhaal.

Toen ik na de zoveelste ruzie een kwaad appje heb gestuurd over het in standhouden van zijn huwelijk heeft zijn vrouw dit gelezen. En je raad het al, meneer was van de aardbodem verdwenen.

Hij houdt mij echter verantwoordelijk voor de crisis tussen hem en zijn vrouw. En zij brengt dit ook zo naar buiten. Ik heb met mijn appje zijn hele verstandhouding met zijn vrouw (hoe die er ook mag uitzien) om zeep geholpen…

Het probleem is nu dat ik me een intens slecht mens voel…. Naar hem en naar haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • chellie 13-11-2022 11:42
    daarom nooit aanpappen met een bezette vent. uiteraard is hij degene die volledig schuld heeft maar als jij als uit wraak cq boosheid appjes gaat sturen aan iemand waarvan je weet dat ie getrouwd is heb jij evengoed een aandeel in deze situatie. is dit niet wat je stiekem graag wou? dat zijn vrouw het te lezen kreeg? zet hem uit je hoofd en leer hier van. er zijn betere mannen op de wereld dan dit exemplaar en gun jezelf ook beter dan dit. zijn vrouw treft overigens geen enkele blaam dan dat ze stupide is om bij zo'n vent te blijven.
  • Jeannie 15-11-2022 09:34
    Vreemd hè, verantwoordelijk gehouden worden voor iets wat je hebt gedaan? Of had je serieus niet door (of zelfs gepland) dat er een reële kans bestond dat jullie affaire uit zou komen? Dan ben je wel enorm aan het struisvogelen geweest. Dat je je een slecht mens voelt naar zijn vrouw toe, vind ik ook niet geheel onterecht. Je mag jezelf wel proberen vrij te pleiten, maar je hebt natuurlijk wel gewoon 1,5 jaar lang haar vent gejat en daarop mag je aangesproken worden. Alleen dat je je een slecht mens vindt naar hem toe is onzin. Ook hij heeft zonder dwang deelgenomen aan jullie affaire, dus laat zijn verwijten maar voor wat ze zijn. En verder: laat het lekker gaan. Vind een vent die niet gebonden is of blijf lekker een tijd alleen, ook niks mis mee. Maar leer hiervan, want dit gebeuren lijkt me niet voor herhaling vatbaar.
  • Wildebras 04-01-2023 18:20
    Beste Rosanna, Wat een lafaard. Hij was hier toch zelf ook bij? Relatie die over is kan, maar dan de gevolgen op de ander schuiven is niet fair. Sta erboven hoor! En voel je zeker niet schuldig. Xxx