Hoe kan je erachter komen met wie je in een vliegtuig heb gezeten?

Mijn vriendin ging zo’n 1,5 jaar geleden voor een jaar backpacken in een ver land.
Tijdens de vlucht zat zij naast een knappe jongen die ook ging backpacken.
Ze waren allebei alleen aan het reizen en het was voor beiden de eerste keer backpacken. Ook waren zij beiden net vrijgezel en hielden beiden van zwemmen en zo hadden ze erg veel raakvlakken. In de vliegtuig kregen ze een dekentje uitgedeelt en de lichten werden gedooft. Ze kroop wat tegen hem aan en hij had haar onder het dekentje klaar gevingerd. Volgens haar was het super! Ze zijn uit het vliegtuig gestapt en je raad het al zijn samen de 1e nacht in een hotel gegaan. Hadden daar de perfecte sex en zijn ieder hun eigen gang gegaan. Ze hadden telefoonnummers uitgewisselt maar hun contact verwaterde gedurende de reis. Toen ze na een jaar terug was in Nederlamd begon zij hem te missen maar had geen nummer o.i.d. meer van hem. Nu is zij al ruim een jaar in Nederland en ze begint hem met de week meer te missen. Dus vandaar mijn vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nina 29-06-2023 20:14
    Sorry, ze is een half jaar al weer in Nederland om precies te zijn 7 maanden. Maar daar gaat het niet om. We hebben al gekeken maar hij heeft blijkbaar geen facebook etc.
  • Jeannie 30-06-2023 20:11
    1. We hadden ook zonder de ranzige details gekund. 2. Je hoeft niet te doen alsof het om "een vriendin" gaat; niemand kent je hier. 3. Je kunt een oproep op Facebook doen, maar ik denk niet dat je hem vindt. Vergeet het en zoek een andere loser voor je fantasietjes. Of koop een tril-ei.
  • Knappe jongen 01-07-2023 00:52
    Nina laat me met rust!! Ik heb het contact niet voor niets laten verwateren en ben je gestalk meer dan zat! Je krijgt mijn tel.nr. niet; zo leuk was je nou ook weer niet. En lieg niet zo: ik heb niet voor niets om een andere stoel gevraagd toen je naar mijn kruis bleef graaien. Kappen nou!