Hoe krijg ik contact

Hallo lezer,

Ik ben Annabel. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik vind al een paar jaar iemand leuk op mijn werk, meer dan leuk en weet bijna zeker dat het wederzijds is, dat merk ik aan de manier waarop we mekaar gedag zeggen en aankijken, wanneer we mekaar zo nu en dan tegenkomen in de gang. Je voelt gewoon een bepaalde chemistry. Wij zijn beide integere personen en daarom durft geen van beide de eerste stap te nemen en zeker niet op de werkvloer en ook vanwege het feit dat hij een functie op directie niveau heeft en verder feitelijk niks met mijn afdeling te maken heeft. Ik durf hem niet te mailen omdat ik hem niet in problemen wil brengen en weet eerlijk gezegd ook niet hoe hij daarop zal reageren. Ik zou hem graag beter willen leren kennen. Ik probeer contact te zoeken maar weet niet hoe. Ik heb op zijn LinkedIn pagina gekeken, daar zou hij een melding van moeten hebben gehad maar daar merk ik niks van. En een uitnodiging sturen is not done. Ik weet niet hoe ik in contact met hem kan komen buiten het werk om. Ik weet dat hij niet de eerste stap zal zetten daar is hij niet het type voor en ik durf het ook niet. Ik weet niet wat voor reactie ik kan verwachten. Ik denk dat dit ook voor hem geldt. Ik zie trouwens ook geen ring om zijn vinger maar dat zegt niks.
Als ik zeker zou weten dat hij gebonden is had ik het verder met rust gelaten
Wie kan mij helpen met de tip om in contact met hem te komen? Inmiddels werk ik bij dezelfde werkgever maar een andere vestiging en zien we mekaar niet meer. Ik kan wel via de email zien of hij aanwezig is of niet.
Een berichtje sturen via Skype business werkt ook niet want hij zit vaak in besprekingen en dan kan het zijn dat er dan een pop-up van mijn berichtje verschijnt tijdens een presentatie bv. en dat is ook weer niet de bedoeling. Ik zou hem zo graag beter willen leren kennen. Maar weet niet hoe ik contact zou kunnen maken. En weet ook niet wat te zeggen, best awkward. En dit speelt al meer dan 6 jaar.
Ik heb een e-mailadres, een telefoonnummer maar allemaal van het werk maar dat wil ik nu juist niet in het gedrang brengen.
Help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Loes 18-03-2020 20:22
    Apart dat bepaalde chemistry hè? Ik zou hem gewoon toch mailen ookal is het van zijn werk. Je kan aamgeven van "Hallo ...., Helaas tref ik jou nooit meer op het werk in de gang omdat ik op de vestiging .... werk. Ik ben dat meisje met en ..... die eigenlijk nooit wat zei, haha. Ik stuur je even een mailtje omdat ik gewoon nieuwsgierig ben hoe het met jou gaat. Werk je nu door de corona virus vanuit huis of niet? Het is wat met die rot virus hè? Hopelijk gaat alles goed met jou. Groetjes, Annabel ....@....... Mobielnr. 06-.......
  • ANNABEL 26-03-2020 23:33
    Ik moet er nog aan toevoegen dat hij zijn voordeur midden in de nacht gewoon open laat staan, zelfs nu het vriest. Ik vind dat wel heel erg gek (dat is hij ook wel, o.a.) Zou hij verstandelijk niet helemaal afgevuld zijn ? Of is het misschien een hint ? Of allebei wellicht... Wie kan me helpen ajb