Hotel uitgezet

Mijn vriend en ik zijn een weekend weg, eigenlijk genoodzaakt om in een hotel te slapen omdat onze verbouwing/verhuizing uitloopt.

Door alle stress en plotseling overlijden van een dierbare, heeft mijn vriend 1 sigaret op de hotelkamer gerookt. We hebben direct de terechte boete betaald. Excuses aangeboden en toegegeven dat het onze fout was.

Wij moesten ook direct het hotel verlaten. We kregen letterlijk 10 min de tijd om onze koffers in te pakken (en dit vond de beveiliging al te lang, aangezien ze letterlijk met 3 man in de deuropening bleven staan kijken)

Bij de receptie gaven ze aan dat wij de huisregels hebben getekend. Dit klopt idd maar de 6 andere weekenden dat we in dit hotel verbleven hebben we van te voren geen huisregels moeten ondertekenen terwijl dit wel had gemoeten gaf het hotel zelf aan…

In de huisregels staat dat je een boete moet betalen indien er gerookt is in de kamer maar er staat nergens dat je het hotel uitgezet word.

Wij, vinden de boete terecht maar uit het hotel gezet worden (helemaal de manier waarop echt ver gaan) omdat het hotel zelf ook niet alle regels heeft nageleefd.

Graag uw mening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 18-01-2021 13:05
    Leuk verhaal...nou de rest nog.
  • Cindy 03-02-2021 13:55
    Had je geen raam open gezet?