Ideetjes om vriendin op te beuren

Ergens lijk ik wel gek om het nog een keer te proberen, maar mijn topic werd gegijzeld door iemand die weigert te lezen of begrip te tonen, dus ik probeer het nog een keer. Zelfde verhaal, anders verwoord.

Een lieve vriendin van mij heeft wat psychische problemen. Haar man steunt haar waar hij kan, staat in contact met haar artsen en zorgt voor alles wat ze nodig heeft, maar ze heeft zo haar moeilijke periodes waarin ze het allemaal niet zo ziet zitten.

Ik lees haar posts op Facebook. Soms is ze hoopvol en positief, maar sommige berichtjes zijn duisterder en verdrietiger van aard. Ik wil zo graag iets voor haar doen waardoor ze weet dat ze geliefd is. Dat er naast haar man nog vrienden en kennissen zijn die om haar geven. Omdat ze in de VS woont en ik daar vanwege corona en mijn werk nu niet naartoe kan (dat zou ook een te grote belasting zijn voor haar man), zoek ik manieren om vanuit hier iets voor haar te doen.

Iemand een idee? Wat zijn nu mooie, lieve dingen die haar een beetje steun en troost geven?

Alvast bedankt.

@Karin; het zou je sieren als je nu niet reageerde. Jouw oordeel is al geveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Loes 25-08-2020 17:48
    Wat lief dat je zo om haar denkt.Je kunt natuurlijk je creativiteit te werk laten gaan.Koop bijvoorbeeld merci chocolade en plak onder de tekst merci bijvoorbeeld de tekst "dat je mijn vriendin bent" Je kunt het uitbreiden met een kaart erbij en je kunt bijvoorbeeld om elk chocolaatje een wikkeltje doen met iets leuks er op. Ze mag dan bijvoorbeeld elke dag chocolaatje pakken en dan de wikkel lezen. Je kunt op de wikkel bijvoorbeeld zetten "zondag ... om .....zullen wij dan via whatsapp beeldbellen?" Op een wikkel een leuke herrinnering schrijven. Op een goudkleurig wikkel chocolaatje op je wikkel de tekst "jij bent goud waard" Foto's van jullie samen afdrukken als mini stickers en op een wikkel plakken etc etc. Je kunt ook een kussen bedrukken met een foto van jullie samen en dan een kaart erbij met de tekst zoiets als "zo zijn we toch altijd een beetje bij elkaar en als je het moeilijk hebt pak de kussen en weet dat ik van jou hou" Gelukspoppetje sturen met een lieve tekst erbij. Ga af en toe beeldbellen Ketting kopen met ern hartje en de helft drasg j8j zelf en stuur de ketting met de andere helft met het hartje naar je vriendin met een foto erbij dat ze ziet dat jij de andere helft draagt. Etc etc
  • Beverly 25-08-2020 20:23
    Dankjewel, Loes, daar zitten een paar hele leuke suggesties bij.