Iemand tips/een mening?

Beste lezer,

In december 2018 heb ik met een meisje gezoend op een festival (te veel gedronken en kan mij niet herinneren dat ik haar gezoend heb). In juni 2019 is mijn vriendin (op dit moment ex-vriendin) er achter gekomen. Doordat ze in mijn mobiel keek zag ze een whatsapp gesprek. Ik vroeg haar wanneer ik haar had gezoend. 3 dagen later is het contact tussen haar en mij verbroken (ze woont in Dublin).
Goed, lang verhaal kort; In juni kwam ze er achter, in augustus heeft ze het uit gemaakt. Ze gaf aan het niet aan te kunnen, ze heeft het moeilijk met persoonlijke kwesties en dit was simpelweg even te veel erbij. Nu hebben we nog steeds contact, kijken filmpjes samen en gaan uit eten. Ze geeft aan nu geen relatie te willen, maar geeft ook aan dat ze niet het idee heeft dat er helemaal geen hoop meer is (al vraag ik me af of ze niet al lang een beslissing heeft gemaakt), ze geeft aan dat als we nu weer in een relatie gaan ze het over een maand dan misschien wel weer uit maakt. Ze kan ook niet zeggen of ze het over drie maanden wel weer wilt. Ze twijfelt heel erg en weet het allemaal niet zo goed meer. Nu wil ze wel in therapie om dingen te bespreken, maar ik ben zo ongelofelijk bang dat ze niet meer door wilt.. We zijn 7 jaar samen geweest en hou van haar als geen ander. Ik doe erg mijn best, maar niks lijkt te helpen. Ze vindt mij op dit moment ook niet meer leuk (als in relatie leuk). Ik heb het gevoel het niet aan te kunnen, mijn gevoelens zijn verschrikkelijk. Onmacht, haar willen vastpakken, huilen, smeken, boosheid en radeloosheid. Heeft iemand tips, advies en/of een mening over dit verhaal?

Groet, Jasper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • engel 05-11-2019 07:40
    ga bij haar weg, heel kort door de bocht misschien. Maar als zij niet voor de relatie wilt vechten, en alleen voor een zoen met iemand anders bij je weg gaat, misschien was het voor haar een aanleidingspunt om bij je weg te kunnen, en kon ze eerder geen goede reden bedenken. Als iemand van je houdt, staat niks in de weg en zullen jullie beiden voor de relatie vechten, en zal een misser met die zoen de relatie wel overleven. Ik begrijp hoe jij je voelt, maar probeer je niet vast te houden aan iets wat eigenlijk al aan het breken is of al lang gebroken is. Als je van iemand houdt, dan kan je diegene ook los laten. Wees geen 2e keus van iemand. Je voelt je nu kut, en wil dat de relatie weer word zoals het was, je mist haar. maar er zwemmen meer vissen in de zee, en op een gegeven moment slijt dat gevoel wel, ik spreek uit ervaring. Het is ook een stukje rouwen, en daar horen die gevoelens bij. En de relatie zal ook nooit meer worden zoals het was.
  • Eagle 06-11-2019 16:15
    Dag Jasper, Wat een rotsituatie zit jij in. Ik bedoel, nu was zoenen met een ander meisje niet bepaald een briljant idee, maar de manier waarop je nu nog steeds door deze 'vriendin' aan het lijntje wordt gehouden, verdient ook geen schoonheidsprijs. Eerlijk gezegd denk ik dat je op dit moment niet meer voor haar betekent dan een wisselspeler bij het voetbal. Veilig op de reservebank en alleen in te zetten als niemand anders meer voldoet. En Jasper, ongeacht jouw fout, ben je daar niet te goed voor? Ik snap echt dat je oprechte gevoelens voor haar hebt, maar heeft zij die voor jou? Ik waag het te betwijfelen. Laat haar maar even links liggen. Ga je richten op je eigen leven, je werk, je hobby's, je vrienden en familie. Die geven waarschijnlijk veel meer om je dan zij. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar ik zou het proberen. Het leven is tekort om iemands deurmat te zijn. Ik wens je het beste!
  • Janine 19-11-2019 22:12
    Eigen schuld dikke bult. Je kan het haat niet kwalijk nemen dat ze is gaan twijfelen of wel dan? Groetjes