ik ben 21 en nog maagd, maar wil heel graag seks maar hoe?

hallo, ik ben een jongen 21 jaar woon nog bij mijn moeder in huis.
ik ben nog maagd, ik heb nog nooit een relatie gehad en dus ook geen seks o.i.d.
ik zou heel graag een keer seks willen met een mooie knappe dame, maar ik weet niet hoe.
ik heb niet veel geld en geen rijbewijs.
datingssite heb ik al een keer geprobeerd maar dat lukt niet echt.
weet iemand hoe ik seks kan hebben of krijgen o.i.d. kunnen jullie me helpen met deze vraag. of heeft iemand iedeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Loes 29-08-2020 13:34
  Gaan studeren, op kamers gaan en aansluiten bij een studentenvereniging. Indien je niet kan studeren dan meer ondernemend worden...
 • miami 30-08-2020 05:33
  gelukkig beginnen de scholen weer, het was een lange hete zomer
 • Josh 30-08-2020 19:35
  Hooi, ik ben diegene van het verhaal, ik ben al afgestudeerd heb inmiddels de koks opleiding gedaan. Wat moet ik dan doen, of hoe moet ik seks krijgen, weet het dus niet.
 • Loes 01-09-2020 13:34
  Ga geld sparen en als je genoeg hebt jezelf trakteren oo een dagje wallen.
 • Beverly 03-09-2020 14:51
  Dag Josh, Vraag is, wil je seks of wil je een vriendin? Voor dat laatste kan je op datingssites gaan kijken of naar openbare plekken toe gaan waar je misschien leuke meiden tegenkomt. Heb je geen vriendenkring waarmee je uit kunt gaan? Als je verlegen bent, zijn er genoeg tips te vinden over hoe je een meisje aan kunt spreken. En je zegt dat je kok bent. Prachtig, maak er gebruik van. Bijna elke meid vindt het leuk als een man op een date iets lekkers maakt voor haar. Wil je echt alleen seks? Tja, dan heeft Loes wel een punt. Even wat geld opzij leggen en googelen waar er bij jou in de buurt een bordeel zit. Doe jezelf wel een lol en ga niet zomaar naar een louche tent. En pik niet ergens op straat een meisje op, hoe goedkoop en gemakkelijk ze het ook aanbiedt of weggeeft. Je wil niet dat je eerste keer meteen eindigt in een SOA. Oh, en als je wat gevonden hebt, wel even je zoekgeschiedenis wissen als je nog thuis woont ;-). Sommige dingen hoeven moeders niet van hun kinderen te zien.
 • Joachim 23-09-2021 22:19
  Eerst en vooral leg de lat niet te hoog , je spreekt over “mooie knappe dame” Ware mooiheid zit vanbinnen niet vanbuiten dus wees niet oppervlakkig, Wees jezelf en zoek iemand die je aanvaard zoals je bent en hetzelfde zoekt als uzelf , En kok iedere vrouw word al eens graag culinair verwend gebruik je vaardigheden om pluspunten te creëren in de ogen van potentiële partners.
 • Bram 13-05-2023 03:50
  Heyy, Mijn naam is Bram maagd. Ik ben 20 jaar oud, ik heb blond haar, een sportiefe bouw. Ik ben 186cm lang 80 kg en heb een lengte van 17 cm. Ik ben op zoek naar wat dames boven mijn leeftijd die met mij een spannende beleving wil hebben en elkaar nieuwe dingen te leren. Wie weet tot gauw!