Ik ben een geheim

Hallo lieve lezers, graag wil ik mijn verhaal met jullie delen.

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen. Heb op het gebied van liefde niet veel succes in mijn leven en dat komt mede door mijn problematische jeugd. Verder alles goed voor elkaar: baan, huis en sinds kort begonnen met mijn eigen bedrijf.

Nu ben ik een jaar geleden een leuke jongen tegengekomen, wat natuurlijk erg welkom was na een hele vervelende periode van scheiding, verhuizing en daarna nog opgelicht(voor €20.000) te zijn door een man waarvan ik dacht dat het mij toekomstige man zou gaan worden. Er is wel een klein probleem want deze jongen is 18 jaar jonger dan ik, maar dat maakt voor ons niks uit. Helemaal gelukkig als we samen zijn en zo enorm fijn.

Nu vind ik het na een jaar wel storend worden dat we nooit iets samen doen. Alles moet stiekem omdat hij nog thuis woont en het niet aan z’n moeder durft te vertellen. Ik hoef echt niet bij haar aan de keukentafel te zitten, maar een keer samen wat doen zou ik wel leuk vinden. Zijn vrienden en sommige kennissen weten het ook en hij is niet bang voor de reactie van zijn vader. Voor mij is het geen probleem en schaam me er niet voor.

Bedankt voor het lezen X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • F 13-09-2021 09:00
    En we houden heel veel van elkaar!!
  • ABC 13-09-2021 12:09
    En hoe oud ben jij?
  • Beverly 13-09-2021 12:24
    Schamen hoeft niet. Het heeft geen doel en geen nut. Maar je kop in het zand steken en de bezwaren negeren, heeft dat ook niet. Natuurlijk, je geeft om hem en hij zal ook wel om jou geven, maar is het genoeg? Als je niets samen onderneemt omdat hij het niet tegen zijn ouders durft te zeggen, hoe kan je dan verwachten dat dit ooit een volwassen, volwaardige, gelijke en evenwichtige relatie wordt? Stel, hij zegt het en trekt vervolgens bij je in. Heb je dan een vriend in huis of een derde kind? En hoe gaat dat met jouw kinderen? Is hij wel klaar voor de bloedserieuze rol van stiefvader? Kan hij je steunen in de opvoeding? Geloof me, ik snap de roze bril, de vlinders, maar durf die bril ook even af te zetten en te kijken naar hoe praktisch, hoe reëel deze relatie is. En praat hierover met hem en laat hem ook eerlijk zijn, want zoals het nu klinkt, lijkt het me eerlijk gezegd geen toekomst hebben.
  • Tweede ronde 13-09-2021 18:51
    Heeeeeeeee je zus was hier pas met een veeeel jonger vriendje net ouder dan haar kind. Toevallig maar waar haalde je na al dat domme gedoe 20,000,00 vandaan om je op te laten lichten door een vage man waar je het niet ove hebt verder. vertel dan over hoe dat kan dat snap ik dus echt niet hoe lult iemand 20 ruggen uit je zak RAAAARRR! Oplichters nemen zelden hun slachtoffers mee naar huis, naar hun vrouw en kinderen. Ik denk dat je van alle kanten genaaid wordt letterlijk en figuurlijk. Of je bent vergeten dat je dit al een keer eerder opschreef hier. Ga langs bij die zogenaamde ouders schrik niet als het zijn vrouw is die met hun kinderen achter haar rokken de deur opent. Laat weten hoe het afliep ja.