Ik ben haar kwijt

Ik heb er een potje van gemaakt en nu ben ik haar kwijt. Ik heb een hele leuke vrouw leren kennen. Ze is zo veel meer dan wat ik ooit gekend heb. Ik heb alleen nog een relatie en was niet meteen klaar voor om mijn relatie te verbreken. Wat als het gras niet groener is. Toen heb ik gevraagd om tijd. De vrouw die ik had leren kennen heeft nooit gezegd wat ze daarvan vond. Ze negeert sommige vragen. Ik werd daar onzeker van dus ik begon haar minder berichten te versturen. Wilde zien of ze wel echt voor mij zou gaan. Eerst werkte dit en kreeg ik veel berichten van haar. Na verloop van tijd zei ze dat ze het jammer vond dat ik ineens weinig laat weten. Vooral omdat ik haar als eerst veel benaderd heb en haar veel berichten heb verstuurd. Mijn vriendin kwam daar achter en ik ging die vrouw negeren. Had wel als doel dat ze mij meer aandacht zou geven. Nou ja dat ging dus even goed. Maar na verloop van tijd liet ze zelf minder weten en reageert ze kort af. Ik weet dat ik verliefd op haar ben, maar ik krijg die indruk dat zij mij niet meer wil en er geen moeite mee heeft dat ik haar negeer. Terwijl ze eerst wel erg vond als ik haar negeerde, dan zei ze dat ze dat niet leuk vond maar nu reageert ze zelf bijna niet meer en als ze wel iets stuurt en ik dan haar een paar uur negeer dan zie ik op de sociale dat ze gezellige dingen aan het doen is en dat app ik haar daar iets over en dan reageert ze dus niet meer. Denk dat ik het zelf verpest heb door “stoer” te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • '@Koen 21-06-2021 02:19
    Is niet erg Koen, ik weet dat je verliefd op me was. Ik voelde me namelijk tweede keus, dat gevoel gaf je mij dat ik op de tweede plek stond. Ik zag je laatst nog en toen lachte je lief naar mij en je bent echt niks veranderd.
  • Beverly 23-06-2021 12:03
    Ken je dat liedje van Katy Perry, Hot and Cold? Datus voor jou geschreven. Ik vind het helemaal niet gek dat deze dame klaar met je is. Hoe lang had je haar nog willen laten wachten?
  • Lesie 23-06-2021 21:11
    Nou Koen. Bied je excuus aan. Laat zien dat je voor haar wil gaan. Dat je haar mist. Je spijt hebt van hoe jij je gedragen hebt. Wachten totdat zij weer contact zoekt kun je echt vergeten.