Ik denk dat me moeder niet wilt dat ik afval

Hoi ik ben een jongen van 17 jaar ik ben 1,83m en weeg nu 151,6kg en begin best wel heel dik te worden. Ik heb moeite met traplopen ben snel buitenadem door lopen en ben laatst door me bed heen gezakt. Ik woon bij mijn moeder en mijn vader heb ik nooit gekend. Waarom ik denk dat ze niet wilt dat ik afval is omdat ze altijd vraagt of ik iets wil eten en dan zeg ik wel eens nee en geeft ze bijvoorbeeld nog steeds een zak chips en ze haalt nooit iets gezond ik eet eigenlijk elke dag fast food voor elke maaltijd ik heb me moeder wel eens gevraagd om wat gezonds te halen alleen dan haalt ze het die dag en daar niet meer. Ik heb vorig jaar de middelbare school af gemaakt en moest nu naar het mbo en door corona en online les dachten ik en me moeder dat het slim was om een online opleiding te gaan doen dus nu doe ik een ict opleiding met alleen online lessen en kom ik echt nauwelijks uit huis de laatste keer was denk ik 4 dagen geleden en toen brak ik een goedkope tuinstoel. Nou vind ik het niet heel erg omdat ik eigenlijk alleen maar lekker eten eet en kan naast school chill gamen of series kijken en kom zoizo niet veel buiten dus dat ik snel buiten adem ben merk ik niet echt. Wat vinden jullie er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Haha 02-08-2022 19:19
  Dit verhaal heb je aleens eerder geplaatst. Jammer joh
 • David 03-08-2022 10:02
  Ga lekker zo door joh dan kan je binnenkort niet meer je bed uit komen en kan kan je niks meer. Ik bedoel dit is echt triest 17 en nu al zo zwaar als je zo door gaat ga je niet eens de 30 zien. Dus ga gewoon lekker door je ziet wel hoe het gaat zijn over een paar jaar als je allemaal hart problemen hebt.
 • Jeannie 03-08-2022 18:21
  Je begint dement te worden, vriend. Je weet niet meer hoe je heet, hoe oud je bent en nu ook al niet meer dat je hetzelfde "probleem" al een keer eerder hebt gemeld. Zal wel door de hitte komen. Vraag aan je mammie maar of je een ijsje mag. Doe maar wel een waterijsje, anders ben je de volgende keer 251 kilo.
 • Peter 03-08-2022 18:55
  Bruh
 • Peter 03-08-2022 23:22
  Jeannie. Ik heb inderdaad een andere naam als vorige keer, vooral omdat ik het niet fijn vind om mijn echte naam op internet te zetten. Toen ik dat bericht scheef was ik 16 ik ben 27juli jarig dus ben ik nu 17. Naast dat heb ik nog steeds het zelfde verhaal maar werd hij vorige keer van het platform gehaald dus dacht ik laat ik het anders verworden. Ik hoop dat dit het wat duidelijker maakt.
 • Jeannie 04-08-2022 22:01
  Peter, of hoe je ook mag heten, ik ben niet van gisteren. Van eergisteren ook niet. En de redactie van Mijn Geheim is dat ook niet. Je zuigt verhalen uit je duim die onmiddellijk herkenbaar zijn als de jouwe vanwege je ronduit beroerde spelling en grammatica. Dat jij daar blijkbaar je lol vandaan haalt, moet je zelf weten, maar hier zal helemaal niemand ook maar één woord van je schrijfsels serieus nemen, al is het maar omdat ze nauwelijks te ontcijferen zijn.
 • Peter 04-08-2022 22:30
  Seriously omdat ik geen f’ing commas gebruik is me spelling en grammatica fout. Ten eerste ik type dit op men telefoon dus heb ik autocorrectie dus kan ik niet een woord fout hebben en ja soms klinkt een zin raar door gebrek aan commas maar kom op daar kan je heus wel doorheen kijken
 • wijsneus 04-08-2022 23:44
  In de herhaling. In die tijd geen gram aangekomen of afgevallen, grappig! Ik denk ook dat je moeder je dwangvoedert als een gans in Frankrijk. Ze zal je wel het huis uitrollen zodra je niet meer tegen kan stribbelen, lekker buiten chillen, joepie! Je hebt geluk dat het zomer is. Welke problemen zijn nog meer van jou? Gooi ze op 1 hoop en for the record: ik kijk niet door het gebrek aan interpunctie heen helaas. Laat je moeder zelf opeten wat ze je wil voederen en ga wat aan je Nederlands doen. Dit is te erg jongen/meisje..
 • Peter 05-08-2022 09:57
  Tuurlijk ben ik aangekomen ik had dit verhaal gwn nog open staan dus was het makkelijker om te copy pasten
 • Jeannie 05-08-2022 11:29
  Je gebruikt geen autocorrect, want dat weet dat komma met een k begint. En het is MIJN spelling en MIJN moeder. Het verschil tussen een persoonlijk voornaamwoord en een bezittelijk voornaamwoord is iets wat je op de basisschool al geleerd zou moeten hebben. Weleens is één woord, fastfood en afgemaakt ook. Buiten adem zijn twee woorden. Dat je de middelbare school hebt afgemaakt (zie je wel, één woord) lijkt me dan ook sterk. Lieve jongen, je hebt hulp nodig. Niet alleen met de Nederlandse taal, maar met je verveling. Want daar hoef je ons niet mee op te zadelen. Nou, dagdag dan maar weer. Niet teveel fastfood (één woord) eten hè? En op tijd je middagdutje doen. Ik ga gauw weer aan het werk.
 • Peter 05-08-2022 15:35
  Ah rot toch op joh jullie zijn gwn fat shamers
 • Jeannie 05-08-2022 18:43
  Ik ben een domme kleine trolletjes shamer. En dat doe ik met plezier. Welterusten Petertje.
 • Peter 05-08-2022 19:02
  Je hebt niet eens bewijs dat ik een troll ben. Omdat sommige mensen gwn een beetje het zelfde typen als ik zijn we allemaal het zelfde zie je überhaupt wel in hoe facking dom dat klinkt. Dat zou betekenen dat jij hetzelfde bent als 70% van de mensen op dit platform
 • Jeannie 05-08-2022 20:54
  Hetzelfde is één woord. Dag Petertje.