ik durf geen sex meer te hebben!

hallo
mijn naam is titis en ik wil mijn geheim vertellen,wat ook eigenlijk mijn probleem is.
ik ben erachter gekomen dat als ik geniet van sex,en mij echt kan laten gaan ik squirt als ik klaarkom.
het is een hemels intens orgasme,en dan komt het probleem, ik spuit echt heel veel vocht! matras nat,en vriendje boos dat ik plas.
ik durf mij nu niet meer te laten gaan,en geniet nu ook helemaal niet meer van sex. ik bedenk steeds smoesjes om maar geen sex te hoeven hebben.terwijl ik eigenlijk verlang naar zulke orgasmes (bloos bloos).
als ik google op dit probleem,dan vindt ik niks.
zijn er hier die dit herkennen? dat je dus een orgasme kunt krijgen die je een top gevoel geeft,maar dat je bang bent ervoor omdat je partner het helemaal niks vind.

Titis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Marina 21-06-2017 21:19
  Ik heb ooit gehad toen ik getrouwd was dat ik een orgasme kreeg waardoor er een harde wind uit mijn vagina kwam.Dat is ook heel bizar. Maar als je vriend een probleem van maakt, dan ben je niet verplicht om hem te bevredigen. Seksuele moet voor beide even prettig voelen En daar hoef je eigen niet voor te schamen. Je kan eventueel een soort plaslaken onder je gewone laken op bed doen. Die kan je uitwassen op 95 graden.Maar vertel je vriend dat je er niets aan kan doen. Hij heeft in zijn puberjaren toch ook een natte droom gehad?
 • Tina 05-07-2017 22:19
  Toen ik jong was had ik dat ook . ZALIG !!! Alsof ik naar de hemel ging ! Leg je vriend uit wat het precies is . Nu ik in in de overgang ben heb ik het niet meer , maar god , wat mis ik dat .! Een gewoon orgasme is er niets tegen . Maar ik heb het wel mogen meeemaken .
 • Tina 05-07-2017 22:32
  Dat was ik nog vergeten , squirten zijn de beste orgasmes ooit , . Leg dat uit aan je vriend . Wedden dat hij trots zal zijn dat hij jou dit kan geven . Verder , leg een badlaken op de matras . Ik ben zó jaloers op je , niets om je over te schamen ! Was ik maar weer jong . Mijn man was apetrots dat hij mij dat kon geven !
 • fontijn 07-07-2017 23:05
  Hallo TINA, wat fijn dat er iemand reageert die ook kan squirten, ik heb het aan mijn vriend laten lezen maar hij wil er niks van weten. ik ga de knoop doorhakken, en een punt achter onze relatie zetten :-( sex hebben we alleen nog op de badkamervloer en dan voor 5 minuten tot hij zijn pleziertje gehad heeft. het is net als wat u zegt, een gewoon orgasme haalt het niet bij squirten,en ik wil dan ook een partner zoeken die er wel van geniet en trots is net als uw man toen. p.s Marina, een wind laat ik ook wel eens als hij van achter komt. maar daar kunnen we nog wel om lachen als dat gebeurt. liefs Titis
 • fontijn 26-07-2017 19:46
  hallo ra, ik kom ook uit Indonesia ,Banyuwangi. bedankt voor uw aanbod, maar ik heb het momenteel heel druk, ik ga namelijk voor onbepaalde tijd naar de kampong van mijn moeder toe om te kijken of ik daar mijn geluk vinden kan. sampai jumpa dan terima kasih