Ik geilde stiekem op mijn mannelijke collega

Ik ben een 35 jarige man en ik ben over het algemeen heteroseksueel aangelegd.
Toch heb ik enige tijd gefantaseerd over mijn mannelijke collega.

Bij mijn vorige baan werkte ik op één kamer samen met één andere collega. Deze collega was motorrijder en kwam regelmatig op het werk in een leren motorjack van het merk Dainese.

Dit motorjack maakte mij altijd erg geil en nerveus. Ik wilde het mooie motorjack van mijn collega aanraken, kussen en likken. Toch heb ik het motorjack nooit durven aanraken, ook niet wanneer mijn collega even weg van de kamer was. Ik was veel te bang dat de collega ontdekte dat ik op zijn leren motorjack geilde.

Ik durfde niet voor mijn gevoelens uit te komen omdat deze collega heteroseksueel is en ik ook bekend sta als heteroseksueel.

Inmiddels werk ik niet meer bij dat bedrijf en is het dus ook niet meer mijn collega. Ik kan de erotische gevoelens voor mijn ex-collega echter niet stoppen. Ik fantaseer nog vaak over hem in zijn sexy leren Dainese motorjack.

Op een dag hoop ik hem nog eens tegen te komen. En dan hoop ik dat ik genoeg lef heb om te vertellen over mijn seksuele fantasieën: namelijk hem eens dienen als homoslaaf terwijl hij zijn mooie sexy leren Dainese motorjack aanheeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anna 03-10-2018 07:27
    Is de herfstvakantie alweer begonnen ?